AcasăNewsFetita patronului Hexi, trimisa intr-un centru pentru protectia copilului

Fetita patronului Hexi, trimisa intr-un centru pentru protectia copilului

Desi prima sotie a patronului Hexi Pharma a cerut custodia fetitei, marti s-a aflat ca magistratii au decis ca Magda sa ajunga intr-un centru de plasament.

Totul dupa ce instanta, in speta Tribunalul Bucuresti, a decis ca urmasa afaceristului care a murit in urma unui accident rutier produs anul trecut sa nu stea in grija mamei biologice, ci la stat. Mai exact la un centru destinat protectiei copilului, situat pe raza sectorului 1, catre care pustoaica in varsta de 10 ani a fost directionata “in plasament in regim de urgenta”. E vorba despre o decizie executorie, nu insa si una definitiva, astfel ca a putut fi atacata cu apel.

Desi va spuneam ca decizia a facut valuri in cursul zilei de marti, pronuntarea s-a facut joia trecuta, adica pe 2 februarie. Iata tot ce a decis instanta in cazul de fata, conform site-ului TB: „Admite cererea principala, formulata de reclamanta DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI SECTOR 1 BUCURESTI, in contradictoriu cu intervenienta in interes propriu OCHINCIUC ULIANA si paratii GEORGESCU MARILENA-LAURA, DIRECTORUL GENERAL AL DIRECTIEI GENERALE DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI SECTOR 1 BUCURESTI si SEFUL COMPLEXULUI SOCIAL DE SERVICII „SF. IOSIF”. Respinge cererea de interventie in interes propriu, formulata de intervenienta in interes propriu OCHINCIUC ULIANA in contradictoriu cu reclamanta DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI SECTOR 1 BUCURESTI si paratii GEORGESCU MARILENA-LAURA, DIRECTORUL GENERAL AL DIRECTIEI GENERALE DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI SECTOR 1 BUCURESTI si SEFUL COMPLEXULUI SOCIAL DE SERVICII „SF. IOSIF”, ca neintemeiata. Dispune instituirea, pe calea ordonantei presedintiale, a masurii plasamentului in regim de urgenta al copilului …, la Complexul Social de Servicii „Sf. Iosif”, cu sediul in …, din subordinea D.G.A.S.P.C. Sector 1 Bucuresti si stabileste domiciliul minorei la acest centru pe durata plasamentului in regim de urgenta. Constata suspendat de drept exercitiul drepturilor parintesti ale paratei Georgescu Marilena-Laura cu privire la copilul …, pe durata plasamentului in regim de urgenta. Drepturile si obligatiile parintesti cu privire la persoana copilului …, vor fi exercitate, respectiv indeplinite, de catre Seful Complexului Social de Servicii „Sf. Iosif”, iar cele cu privire la bunurile copilului, de catre Directorul General al D.G.A.S.P.C. Sector 1 Bucuresti, pe durata plasamentului in regim de urgenta. Executorie. Cu drept de apel in termen de 5 zile de la pronuntare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucuresti, sub sanctiunea nulitatii. Pronuntata in sedinta publica, azi, 02.02.2017”.

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger