AcasăNewsFetita nascuta cu jumatate de inima a uimit medicii!

Fetita nascuta cu jumatate de inima a uimit medicii!

(foto: vanzarionline.net)

O fetita care s-a nascut cu mari probleme la inima a uimit medicii. Afectiunea sa a fost descoperita abia la patru luni de la venirea sa pe lume. In tot acest timp, Scarlett a trait cu doar jumatate din cord batandu-i in piept.

(foto: vanzarionline.net)

Scarlett e o fetita frumoasa foc. Acum se joaca si rade ca orice alt copil ce nu pare sa aiba vreo problema. Putini stiu, insa, ca fetita a supravietuit ca prin miracol unei afectiuni grave, cu care s-a nascut: Sindromul Hipoplastic Cardiac Drept, adica inima sa a functionat doar pe jumatate cateva luni, potrivit Daily Mail.

Medicii au fost uimiti sa descopere ca fetita a trait toata aceasta perioada cu asemenea problema la inima, fara sa primeasca ajutor. Singurul semn ca micuta lor avea o problema a fost acela ca plangea foarte mult. Initial parintii nu s-au alarmat. Abia dupa cateva luni au dus-o la doctor, cand au vazut ca bebelusul lor nu se linisteste si abia se poate odihni noptile.

Imediat ce au descoperit boala grava de care sufera Scarlett, specialistii cardiologi i-au dat un tratament. Intre timp, fetita a fost operata de doua ori pe cord, pentru ca functiile inimii sa ii fie corectate. „E un miracol ca inca traieste. Medicii nu au putut crede ca un copil cu asemenea afectiune a ajuns la patru luni si jumatate (fara tratament-n.r)”, a povestit mama fetitei.

452 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger