AcasăNewsFetița  lepădată de mamă într-un sac de plastic, în pădure – Statele...

Fetița  lepădată de mamă într-un sac de plastic, în pădure – Statele Unite (VIDEO)

Poliţia din Georgia, sud-estul Statelor Unite, a difuzat un filmuleţ cu o fetiţă nou-născută, abandonată înăuntrul unui sac de plastic, într-o zonă împădurită, în încercarea de a-i găsi mama.

În videoclip se poate auzi cum polițistul încearcă să liniştească fetiţa în timp ce o scoate din sacul de plastic, spunându-i „ce drăguţă eşti”, înainte de a o preda echipelor de salvare ajunse la faţa locului, care au înfășurat-o într-o pătură.

Filmuleţul, înregistrat de camera unui polițist a participat la operaţiunea de salvare, a suscitat o emoții și reacții puternice pe reţelele de socializare, notează AFP. El îi arată pe poliţiştii din orașul Cumming în timp ce descoperă nou-născuta abandonată pe marginea unui drum în noaptea de 6-7 iunie, după ce alerta a fost dată de o persoană care a auzit un copil plângând în pădure.

„Prin publicarea videoclipului despre cum a fost descoperită Baby India, sperăm să primim informaţii credibile şi să ajungem la o concluzie”, se afirmă în comunicatul care adaugă că micuţa „se simte foarte bine”.

Biroul şerifului din comitatul Forsyth „continuă investigația şi să urmărirea de piste” legate de prunc, fetița pe care poliţiştii au numit-o „India”, a indicat departamentul pe poliţie pe contul său de Twitter.

Din 6 iunie, autorităţile o caută pe mama acesteia şi solicită ajutorul pe Twitter pentru a afla dacă cineva a văzut recent o femeia „în ultimul stadiu al sarcinii”.

Sute de utilizatori ai reţelelor de socializare au distribuit filmuleţul poliţiei, alături de hashtag-ul #BabyIndia, pentru a ajuta la găsirea mamei copilului.

[youtube]cYZYY-Hr27s[/youtube]

author avatar
Filip-Mihael Bodoc