AcasăNewsFetita de trei ani, lovita de masina. Soferul a disparut rapid de...

Fetita de trei ani, lovita de masina. Soferul a disparut rapid de la locul accidentului

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Un conducator auto care a lovit cu masina o copila de doar trei ani a plecat acasa de parca nimic nu s-ar fi intamplat. In timpul in care politia il cauta pe sofer, medicii ii acordau micutei ingrijiri, la spitalul din Suceava.

Accidentul s-a produs luni, in fata unei unitati scolare din localitatea Moldovita. Fetita facea parte dintr-un grup de copii, care mergeau, pare-se, pe marginea drumului. Soferul a sustinut in fata oamenilor legii ca nici macar nu a sesizat ca autoturismul sau a lovit copila. Cu toate acestea, micuta a ajuns la spital, dupa ce a fost izbita si aruncata pe asfalt. Din fericire, leziunile fetitei nu sunt grave, ca urmare parintii acesteia au rasuflat usurati.

Cum imediat dupa producerea accidentului, soferul – un sucevean in varsta de 56 de ani- a plecat acasa, fara sa asiste macar la operatiunea de acordare a primului ajutor in cazul victimei, a fost cautat de politisti. Conform Monitorul de Suceava, testat cu aparatul de identificare a alcoolemiei, s-a constatat ca barbatul nu bause inainte de a urca la volan.

Urmeaza ca oamenii legii sa stabileasca exact ce s-a intamplat, cum de a ajuns copila sa mearga pe carosabil, si de ce nu era supravegheata de parinti sau de vreun adult in momentul in care s-a produs incidentul.

201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger