AcasăNewsFetita de doi ani, in coma alcoolica!

Fetita de doi ani, in coma alcoolica!

O fetita de doi ani din Botosani a ajuns in coma alcoolica la spital. Copila a baut dintr-un pahar cu vin lasat de bunici la indemana ei.

(foto: vinexpert-recas.ro)

Neglijenta unor batrani din Victoria-Hlipiceni, judetul Botosani, putea avea efecte greu de imaginat. Lasata de parinti in grija bunicilor, cat timp erau la lucru, fetita in varsta de doi ani a profitat de neatentia acestora si a baut dintr-un pahar cu vin, aflat pe masa, potrivit RealitateaTV.

Cand au venit sa isi ia copilul acasa, mama si tatal fetitei au observat ca celei mici ii e foarte rau si au chemat Salvarea. Copila a ajuns de urgenta la Spitalul de Pediatrie din Botosani. Medicii au stabilit ca cea mica era in coma alcoolica si au internat-o la Terapie Intensiva. Din fericire, in urma tratamentului aplicat de cadrele medicale, starea fetitei este stabila.

198 afisari

1 COMENTARIU

  1. Este inadmisibil ce se poate intampla in aceasta tara. Din cauza parintilor copii sunt supusii graveor probleme de zi cu zi. Cu ce sunt de vina acesti copii? Poate ca s-a nascut in aceste familii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger