Cauta

Fetiţă de 7 ani împuşcată de un poliţist. Mărturia mamei

Un incident grav s-a petrecut, joi seara, în judeţul Maramureş. Un poliţist aflat în urmărirea unui şofer care a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii a împuşcat din greşeală o fetiţă care era pasageră în maşina urmărită.

Sursa foto Twitter

Directorul Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, Vasile Pop, a declarat că starea de sănătate a micuței este bună. Ea va fi operată, vineri, diagnosticul fiind fractură de metatars la laba unui picior.

Starea de sănătate a fetiței este bună, urmează să intre în sala de operații medicul pediatru cu ortopedul pediatru să rezolve fractura de metatars, este la laba piciorului. Este o plagă transfixiantă cu fractură de metatars și se va interveni chirugical”, a spus Pop.

Reprezentanţii IPJ Maramureş au declarat că şoferul în vârstă de 23 de ani a fost internat la spital pentru o expertiză medico-legală psihiatrică.

Întrebaţi dacă modul de intervenţie al poliţiştilor este anchetat, oficialii poliției au răspuns negativ. “În acest moment nu este la nivelul IPJ MM anchetă privind modul de interventie al poliţiştilor. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare şi lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale”, arată Poliţia.

Mihaela Sordea, mama fetiței a declarat: “Acasă la mine le aducea de la mama. Nu era înmatriculat si când au văzut că poliţia vine peste ei s-au speriat şi au fugit. Îi dau în judecată, ce să fac? Dacă îmi omora copilul?”.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version