AcasăNewsFetiţă de 7 ani împuşcată de un poliţist. Mărturia mamei

Fetiţă de 7 ani împuşcată de un poliţist. Mărturia mamei

Un incident grav s-a petrecut, joi seara, în judeţul Maramureş. Un poliţist aflat în urmărirea unui şofer care a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii a împuşcat din greşeală o fetiţă care era pasageră în maşina urmărită.

Sursa foto Twitter

Directorul Spitalului Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, Vasile Pop, a declarat că starea de sănătate a micuței este bună. Ea va fi operată, vineri, diagnosticul fiind fractură de metatars la laba unui picior.

Starea de sănătate a fetiței este bună, urmează să intre în sala de operații medicul pediatru cu ortopedul pediatru să rezolve fractura de metatars, este la laba piciorului. Este o plagă transfixiantă cu fractură de metatars și se va interveni chirugical”, a spus Pop.

Reprezentanţii IPJ Maramureş au declarat că şoferul în vârstă de 23 de ani a fost internat la spital pentru o expertiză medico-legală psihiatrică.

Întrebaţi dacă modul de intervenţie al poliţiştilor este anchetat, oficialii poliției au răspuns negativ. “În acest moment nu este la nivelul IPJ MM anchetă privind modul de interventie al poliţiştilor. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare şi lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale”, arată Poliţia.

Mihaela Sordea, mama fetiței a declarat: “Acasă la mine le aducea de la mama. Nu era înmatriculat si când au văzut că poliţia vine peste ei s-au speriat şi au fugit. Îi dau în judecată, ce să fac? Dacă îmi omora copilul?”.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
294 afisari

2 COMENTARII

  1. Totusi, cat de tuta sa fii sa-ti expui copilul cand tu stii ca autoturismul nu e inmatriculat! Sa-i dai in judecata pe politisti pentru ce?! Puteau sa fie de la rutiera si era justificat sa traga cand ala n-a vrut sa opreasca…ba avea si geamuri fumurii, alta ilegalitate..Dar,chiar nu-ntelegeti de unde vin greselile de abordare, de apreciere si chiar informatiile false?! Uitati-va si la desfasurarile de forte de la executarea silita, fara mandat, de catre un procuror, a unui copil dat spre adoptie…acolo a fost o operatiune pe persoana fizica, seful procurorilor olteni asumandu-si rolul de executor judecatoresc, de jandarm, de politist, de instanta de judecata in folosul parintilor care-au castigat adoptia ca la ruleta, cu noroc si cu investitie (!). la Maramures a fost un deranj de la centru pentru mafia oficiala locala…adica, sa-si permita aia de la Bucale sa vina sa faca ordine in judetul lor?! Asa ca au dat la deruta niste informatii, au trimis si presa (care, logic, la o operatiune discreta n-avea ce cauta…) sa-i faca de ras…Asta e rezultatul previzibil al descentralizarii (si nu e terminat, ca Dragnea, cand era seful primarilor, propusese chiar o politie judeteana, locala, adica sa puna politia nationala sub autoritatea primarilor, ca gardienii de acum au puteri limitate si nici nu sunt luati in serios), sa vedeti unde va duce regionalizarea…
    P.S. In vreme ce cad muntii pe noi, ca i-au chelit si SH si mafiile locale, animalele salbatice isi cauta hrana in orase, ca nu mai au paduri, au secat cursurile de apa din cauza microhidrocentralelor amplasate ilegal, DIICOT coordonat de SRI si sprijinit de Politia Romana se scarpina cu traficul de tigari…Daca asta e singura problema a Romaniei, dupa ce l-au belit pe coruptul Dragnea pentru 8000 de euro recuperati (pare sa fie singurul prejudiciu recuperat de DNA!), suntem niste fericiti si nu ne dam seama!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger