AcasăNewsFetita de 7 ani, disparuta dupa ce a plecat catre un cimitir,...

Fetita de 7 ani, disparuta dupa ce a plecat catre un cimitir, sa primeasca de pomana

Reprezentantii legii cer ajutorul oamenilor in incercarea de a gasi cat mai rapid o fetita despre care parintii nu mai stiu nimic inca de la inceputul acestei luni. Nici politistii nu au aflat in timp util de situatia copilei, tatal acestuia anuntandu-i disparitia abia duminica seara. De atunci, s-a incercat gasirea ei.

Cazul a fost facut public marti, dupa ce IPJ Hunedoara a transmis un apel adresat celor care au vreo informatie despre fetita disparuta de acasa, din Petrosani. Din cate le-a spus politistilor tatal Deliei Gabriela, fata a plecat pe 1 noiembrie – zi in care, Sambata mortilor fiind, s-au impartit alimente pentru cei Adormiti – catre un cimitir din oras. Nu singura, ci cu un barbat. Din primele informatii rezulta ca familia il stie pe respectivul individ, un om care nu are un domiciliu stabil, drept urmare care nu poate fi tocmai usor de gasit.

Iata ce au precizat, exact, reprezentantii IPJ Hunedoara: “La data de 4 noiembrie a.c., in jurul orei 19.30, Politia Municipiului Petrosani a fost sesizata de un tanar, in varsta de 26 de ani, din Petrosani, despre faptul ca fiica sa, Dorobantu Delia Gabriel, in varsta de 7 ani, ar fi plecat din fata blocului in care locuieste, la data de 1 noiembrie a.c.., impreuna cu un barbat de 44 de ani, spre Cimitirul Central, din municipiul Petrosani, pentru a primi alimente de pomana, cu ocazia „zilei mortilor”. Pana la momentul sesizarii, fetita nu a mai revenit la domiciliu. Tatal minorei a mai precizat ca barbatul cu care ar fi plecat fiica sa provine din randul persoanelor fara adapost, insa este un cunoscut al familiei”.

Politistii au facut publice si semnalmentele fetitei: “inaltime: aproximativ 1,30-1,35 m, ten deschis, corpolenta astenica, par blond, cret, fata ovala, ochi albastri. Nu prezinta semne particulare. La momentul plecarii de acasa, minora era imbracata cu un hanorac alb, cu desene roz si cu gluga, bluza roz cu o floare cu sclipici in zona pieptului, pantalon de trening roz, iar in picioare purta o pereche de role de culoare neagra. Fetita nu avea asupra ei bani, bunuri, bijuterii sau telefon mobil”.

Persoanele care au informatii utile anchetei sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unitati de Politie sau sa apeleze numarul de urgenta 112.

sursa foto: politiaromana.ro

196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger