AcasăNewsFetita de 13 ani, ranita grav la ora de sport. Incidentul s-a...

Fetita de 13 ani, ranita grav la ora de sport. Incidentul s-a petrecut in Bucuresti!

Plan ROȘU de intervenție! Accident cu două microbuze și un autoturism - 15 persoane implicate. Alerta, în județul Suceava - VIDEO

Desi se vorbeste de ani buni de imbunatatirea conditiilor din scolile romanesti, inca exista incidente care in mod normal nu ar trebui sa se petreaca.

Un astfel de incident s-a petrecut, marti, la Scoala Generala I. G. Duca, din Bucuresti. O fetita de 13 ani s-a accidentat in timpul unei ore de sport efectuate pe holul scolii.

Din primele informatii se pare ca fetita a fost obligata sa efectueze un salt, nu a putut sau nu a vrut, profesorul a impins-o, iar micuta s-a dezechilibrat si a cazut, lovindu-se cu capul de asfalt.

Transportata la Spitalul Bagdasar Arseni in stare de inconstienta, micuta si-a revenit, dar tatal ei sustine ca inca nu poate vorbi coerent.

Parintii copiilor s-au declarat in mai multe randuri nemultumiti ca micutii sunt obligati sa faca orele de sport pe holurile institutiei de invatamant, din cauza problemelor avute la nivel de infrastructura.

Chiar tatal fetitei accidentate a vrut sa mearga la scoala, pentru a-i trage la raspundere pe reprezentantii institutiei, dar a renuntat la idee, fata temandu-se ca ii va fi micsorata nota la putere daca parintele ei ridica problema infrastructurii.

author avatar
Cristi Ionita
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger