AcasăNewsFetele raman la Remus Truica

Fetele raman la Remus Truica

In cursul zilei de ieri magistratii Judecatoriei Buftea au decis respingerea cererii depuse cu o zi inainte de Irina Truica in dosarul privind custodia gemenelor Natalia si Maria.

Remus Truică evită orice cursă întinsă de soţia lui, Irina

Luni dimineata, Irina Truica a depus prin avocati o cerere de suspendare a procesului de custodie temporara a minorelor, invocand ca proba un document emis de Ministerul Justitiei din Romania, in care se mentiona ca Autoritatea Centrala a Frantei cerea sprijin autoritatilor romane pentru rezolvarea situatiei. Asta doar pentru ca Irina Truica depusese in Franta o cerere de divort si obtinuse custodia temporara a copiilor. Pentru ca Remus Truica si-a luat copiii si i-a adus in Romania, sotia s-a gandit ca nu ar strica o reclamatie de rapire la adresa lui, desi pana la dovedirea existentei faptei si probarea ei va curge multa apa si pe Dambovita, dar si pe Sena.

Asadar, Remus Truica nu a fost facut sah-mat si nici latul de gat nu i s-a strans, cum s-a grabit sa trambiteze un cotidian specializat in stiri care nu exista.

 

 

 

author avatar
Andrei Coman
460 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger