AcasăNewsFetele lui Truica raman in Romania

Fetele lui Truica raman in Romania

In goana dupa senzational, majoritatea presei s-a repezit sa puna verdictul de castig absolut al Irinei Truica asupra sotului ei, prin castigarea custodiei gemenelor. In realitate, este  o victorie prin care Remus Truica a punctat categoric, din moment ce a castigat ceea ce a vrut. Anume, ca fetele sa ramana in Romania!

Remus Truica a obtinut ce a vrut: gemenele Maria si Natalia raman în Romania

Dupa un lung sir de procese, purtate atat in Franta cat si in Romania, in sedinta de ieri, instanta Curtii de Apel Bucuresti a decis ca cele doua minore, Natalia si Maria, sa fie lasate in grija mamei lor. Chiar si asa, “victoria” Irinei Truica este doar de moment.

Un spectacol grotesc

Irina Truica inregistreaza doar victorii de moment

Chiar daca decizia pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti este definitiva si irevocabila, este vorba, insa, de o sentinta al carei efect se intinde doar pana la solutionarea divortului dintre cei doi. Abia atunci completul de judecata va stabili carora dintre cei doi parinti se incredinteaza spre crestere si educare cele doua fete. Pana atunci, Irina Truica le poate lua si se poate stabili alaturi de ele in Romania, mai putin in  Caraibe. Judecatorii romani au respins, ca atare, solutia pronuntata de tribunalul francez in cauza, care stabilise ca domiciliul fetitelor este in insula Saint Martin. Ziarul “National” a atras atentia inca de acum o saptamana asupra faptului ca judecatorul din Caraibe a dispus cu de la sine putere domiciliul minorelor in Saint Martin, doar pe motiv ca familia Truica detine acolo o proprietate, ca titlul de casa de vacanta. Remus Truica a castigat ceea ce urmarea, de fapt. Nu il deranjeaza ca fetele vor sta cu mama lor, insa vor domicilia in tara, departe de “acel catun in care viata este nesigura”.

Nesuportand insa infrangerile sau victoriile doar partiale, nu ar fi de mirare ca Irina Truica, diligenta in actiunile ei generate mai mult din ambitie, sa se prezinte la poarta resedintei din Snagov impreuna cu executorii judecatoresti si sa treaca la executarea silita a lui Remus Truica. Adica, sa ii ia fetele, intr-un spectacol cel putin la fel de grotesc ca si cel oferit de Monica Gabor, in urma cu ceva vreme.

author avatar
Andrei Coman
644 afisari

3 COMENTARII

  1. Cine plm e Truica asta, ca ne-ati omorit cu atitea stiri despre el ? Un divort cu incredintarea minorilor, un caz ca atitea altele, de ce trebuie asa de mult mediatizat ?

  2. E un baiat destept, care i-a tras-o peste ochi panaramei de nevasta-sa, dupa cum o si merita. Gogule, daca tu ai fi plecat la munca si nevasta-ta, profitand de lipsa ta de acasa, si-o pune cu un golan arabesc, cam ce ai face? Nu i-ai umple fata de pumni si botul de picioare? Aici e buba, nene, ca Truica nu i-a facut asta iar muierii i s-a suit la cap ca e doamna. Asta e viata, fratioare, noi tot timpul suntem nenorociti si violenti, iar ele nu sunt curve!

  3. Nea piticule, asa o fi, nu te contrazic. Dar de ce trebuie sa citesc in fiecare zi despre ei ? E un divort ca oricare altul din Romania. Si ca sa nu te supar reformulez intrebarea: „Cine plm sint sotii Truica astia de-i mediatizati atita” ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger