AcasăNewsFetele lui Micula invata cum se imbuteliaza Tamisa la peturi de 2...

Fetele lui Micula invata cum se imbuteliaza Tamisa la peturi de 2 litri

Antena 1

„Burlacul” Vladimir Draghia a mierlit-o profesional. Pe atat de natural pe cat de naturala este si emisiunea.

Daca afacerea o cere, Ioan Micula baga teava si in Canalul Manecii

Au gasit un alt „burlac”, natural, al carui nume nu m-am ostenit sa il tin minte, in fata caruia pretendentele vor intra natural in calduri, iar el o va alege, natural, pe cea mai dispusa la o impreunare profesionala naturala, de dragul telespectatorilor. Care telespectatori, tot natural, vor fi convinsi ca tot ce vad la Antena 1 este strict natural, ca dragostea la comanda, priceperea Augustei Lazarov la televiziune si a Simonei Gherghe la facut gumari.

Ciao

De data asta am reusit sa ajung la pagina 8 din 66, ceea ce denota multa rabdare. Aici o aflu pe Ellie White, care si-a imbunatatit viata sexuala facand abdomene, cate 400 la doua zile. De unde se intelege ca nu sexul o deranja, ci mersul la sala. Si mai aflu ca de cand cu chestia asta partidele de amor au devenit mai intense. Deh, eu ce sa zic? Daca ea e convinsa ca intensitatea este data de burta si nu de neuroni, de ce sa ii stric eu atat de profunda liniste a mintii venite din stomac?

Adevarul

„Pepe, nunta cu peripetii”, zice Ana-Maria Trotea. Posibilul scandal cu pozele sotiei, goala, a fost dezamorsat cu o zi inainte de Pepe, vorbele Oanei Zavoranu nu mai fac doi bani acum, asa ca nu se intelege de unde atatea „peripetii”. Poate doar de dragul titlului care sa atraga. Dar baga tanti asta una de zile mari, de indoaie universul cu condeiul ei. Zice ca mariajul, oficializandu-se el intr-un club, si nu la serviciul de stare civila, poate fi anulat sau contestat. Daca ar fi fost ceva mai ziarista, duduia ar fi aflat ca totul s-a derulat legal, la Primaria sectorului 4, cu ceva ore inainte, iar ce a vazut ea la televizor a fost doar o emisiune, la fel de proasta ca multe altele, facuta pentru Cartianu, in speranta ca face un editorial din asta.

OK!

„Leni”, redactorul-sef al revistei, Elena Stoichita pe numele ei in viata de zi cu zi, umple spatiul de la „Editorial” cu o scriere demna de „Pulitzerul de mamaliga”, cum ar spune Nistorescu. Obisnuit ca editorialul sa cuprinda punctul de vedere al conducerii unei publicatii fata de o problema actuala importanta, dau buzna ca prostul. Si rau am facut, caci totul nu este altceva decat un amalgam haotic de cuvinte despre camerele de hotel si prezentarea revistei. Sfarsitul este glorios, caci spune „Leni” ca  „la final masca este tradata de firesc”. Bravo! Aplauze! Profund, adevarat si foarte frumos! Dar nu in sensul crezut de ea. Deja se iteste firescul.

Realitatea TV

Nu am crezut, in viata mea, ca parcurile pot fi invadate de capuse, dupa cum titreaza si comenteaza televizuina asta. Dar sa afirmi ca „deratizarea” nu a dat rezultate mi se pare demn de anuarul prostiei jurnalistice, caci vietuitoarele ciupitoare nu seamana nici cu sobolanii si nici cu soarecii. Poate numai daca ADP-ul da cu bulgarii de varfarina dupa capuse, precum cu naftalina dupa molii, iar „dezinsectia” a fost eliminata definitiv din vocabular.

Cancan

„Fetele lui Micula, studente de lux in Europa”, decide publicatia. Si uite cum Olivia, una dintre odrasle, ce se scoleste la Londra, povesteste cum tatal ei, Ioan, o invata despre profitul unei companii producatoare de dulciuri, caci tata trebuie bagat si el un pic in fason, nu? E simplu, va spun eu, nu iti trebuie studii in Anglia pentru asta. Intai concediezi masiv personalul, pastrand doar paznicii. Apoi dai fuga la guvern si declari sandramaua si peisajul inconjurator „zona defavorizata”, incasezi fondurile destinate investitiilor in zonele defavorizate, te bucuri pe blat de taxe si impozite  reduse la minimum, pana se prinde presa sau concurenta, dupa care iti reangajezi personalul. Si daca tine, o mai faci o data. Si inca o data. Daca nu se salta afacerea, angajezi totusi niste profesionisti, ii dublezi cu oblijurile tale politice, sociale, economice, de familie, de interes si de vecinatate, dupa un an ii restructurezi pe profesionisti si lasi in loc familia, care intelege mai usor ca „e vremuri de criza, ca viata e greu si munca e periculos!” Si daca nici figura asta nu e benefica, ciordesti marca „Santal” si o transformi in „Santé”, vinzi produsul in plasa brandului si la proces faci pe prostul. Chiar daca platesti daune, tot ramai cu un castig substantial. Cu un asa profesor de management de succes, maine-poimaine fetele se vor intoarce in tara ca investitori strategici, cu butelci pline de apa Tamisei, cu etichete in engleza si ni le vor vinde pe post de elixir, varianta imbunatatita a bitterului suedez, o alta inginerie a clanului Micula.

Hronicar

author avatar
eNational
1.337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger