AcasăNewsFestivalul toamnei in Parcul National

Festivalul toamnei in Parcul National

foto: infopensiuni.ro

Incepind de astazi, 6 septembrie, si pana duminica, 11 septembrie, Parcul National din Bucuresti va rasuna de voie buna la targul „Festivalul Toamnei” organizat de Primaria Sectorului 2 in colaborare cu Vision Improve.

foto: infopensiuni.ro

Pe parcursul celor sase zile de desfasurare ale targului, incepand cu ora 09.00 pana seara tarziu, producatori din toata tara si mesteri populari vor aduce in Bucuresti spiritul autentic al sarbatorilor populare romanesti.

Alaturi de produsele traditionale vor fi oferite spre degustare si vanzare preparate din carne, branzeturi, vinuri, cozonaci, miere si turta dulce, dar si minunate exponate lucrate manual, de mesterii populari a caror maiestrie dau viata amintirilor.

Vizitatorii de toate varstele vor putea servi din produsele traditionale romanesti si vor asista la petrecerile si momentele artistice care vor anima targul. Si pentru ca este sarbatoare, bucurestenii vor putea gasi cadoul perfect pentru cei dragi, suveniruri, decoratiuni, obiecte din lemn si ceramica, bijuterii.

author avatar
Simona Sofian
602 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger