AcasăNewsFestivalul swingerilor: maratonul de sex in aer liber

Festivalul swingerilor: maratonul de sex in aer liber

Sute de oameni s-au adunat intr-o locatie secreta din Tara Galilor pentru a face sex cu alti parteneri, timp de trei zile. Este vorba despre cel mai mare festival de swingeri din Marea Britanie unde vin oameni din toate colturile lumii.

Organizatorii festivaluluiau pastrat secretul despre locatie, anuntand abia cu cateva zile inainte sa inceapa.

Participantii, practicanti de swing, sunt selectati atent.

Festivalul de sex “Swingfields” a fost inaugurat in 2013 si se tine anual in Regatul Unit. Alte intruniri notabile in Europa pentru cupluri care fac swing au loc in Cehia si Polonia, iar in afara continentului, in SUA si Canada

Controversatul eveniment a tinut trei zile si a fost tinut intr-o locatie secreta din Tara Galilor, iar biletele au costat intre 55 de lire si 180 de lire.  Incepand cu anul 2013, britanicii gazduiesc partide de sex tematice si diverse chefuri si petreceri in cadrul acestui festival.

Festivalul din Marea Britanie – Swingfields – poate fi considerat unul dintre cele mai desfranate, fiind, de asemenea, una dintre cele mai mari adunari de sex in aer liber din Europa, potrivit organizatorilor. Anul trecut, de pilda, festivalul a avut loc intr-un sat linistit din Marea Britanie, iar localnicii s-au declarat profund oripilati de dezmatul sexual. In 2015, maratonul de sex cu schimb de partenere a tinut patru zile, spre oroarea satenilor din Flaxey, o asezare linistita din regiunea Gloucestershire, Anglia, care au fost luati prin surprindere de invazia de cupluri swing. „Intai m-a izbit mesajul de pe un banner care spunea <<trei este un numar magic>>, dupa care am vazut o multime de oameni care faceau sex salbatic in grup”, a relatat unul dintre locuitori, completat de un altul: „Zgomotul a fost infiorator, am trait 48 de ore de iad, fara ca autoritatile sa intervina”.[nggallery id=539].

author avatar
National
2.228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger