Cauta

„Festival” de glume, după un anunț de angajare postat de SRI: „Nu-s informatician, deci pică… dar să ascult telefonul mă pricep”

(sursa foto: Facebook/SRI)

Că românii sunt adesea puși pe glume și mulți dintre ei au ironii fine „la purtător” nu mai e tocmai un secret.

Un anunț de angajare, postat joi dimineață, pe pagina de Facebook a Serviciului Român de Informații (SRI), prin care românii sunt anunțați că se caută „admin” – administrator – pentru sisteme informatice și de comunicații, a generat numeroase glume și ironii, sub forma unor reacții postate de internauți, la secțiunea de comentarii.

„Am fost admin într-un grup de whatsapp ,unde mă înscriu?”

Iată câteva dintre ele:

„Eu vreau 😍😍😍, dar nu s informatician, deci pică… dar să ascult telefonul mă pricep 😉😉😉” -a comentat o internaută.

„departamentul de cenzură este operat manual, pe machine learning sau … amândouă? 🙃” – sună un alt comentariu la postarea cu anunțul SRI.

„Luați și voi pe unul din careva instituție publică, știți voi, bugetarul ăla bun, verișorul cumnatului șefului” – a comentat o altă persoană.

„Păi de ce ii căutați? I-ați pierdut???” – întreabă o internaută.

„Am fost admin într-un grup de whatsapp ,unde mă înscriu?” – ar vrea să știe, în chip de glumă, o altă persoană care a comentat la anunțul postat pe pagina oficială de Facebook a SRI.

„Robi din las fierbinti le are cu calculatoarele.” – remarcă un alt internaut.

„Ha ha, acum ne și spuneți pe cine căutați?” – sună un alt comentariu.

Ultimele stiri

  • Bomba zilei! Coldea și Dumbravă, audiați la DNA – VIDEO
  • Profiturile-record în România ale marilor companii arată că politicile economice ale PSD dezvoltă mediului de afaceri
  • Drumul Expres Pitești – Craiova, Centura Capitalei și Autostrada Moldovei, marile proiecte care vor crește economia României chiar din acest an
  • Revitalizarea economică a județelor Moldovei, prioritate strategică pentru PSD
  • A dat în judecată „Marius Nasta” după ce i-au scos un plămân. A câştigat 150.000 euro în Instanţă, dar răspunsul Institutului – halucinant
  • Accidentul de la 2 Mai. Tatăl tinerei ucise: „Am dorit de la prima înfăţişare să-l văd pe cel care mi-a omorât copilul” – VIDEO
  • Străzile din Bucureşti, mai nesigure decât cele din Bronx. Mărturia femeii atacate, din senin, de un bărbat, în Sectorul 2 (VIDEO)
  • Criteriul în funcţie de care se modifică data la care ieşi la pensie. Iată cum îţi calculezi ziua precisă în care te retragi din câmpul muncii!
  • O nouă pomană electorală în 2024. Ce a anunţat ministrul Agriculturii poate fi, de fapt, o lovitură majoră pentru producătorii din România
  • Euroins a dat România în judecată! Suma în litigiu: peste 500 de milioane de euro! Ce acuze aduc bulgarii
  • Exit mobile version