AcasăNewsFernando Alonso, accident grav la antrenamentele de la Barcelona

Fernando Alonso, accident grav la antrenamentele de la Barcelona

Spaniolul Fernando Alonso, campionul mondial de Formula 1 din 2005 si 2006, a trecut, duminica, prin momente extrem de dificile.

Aflat la Barcelona, pe circuitul Montmelo, Fernando Alonso a fost implicat intr-un accident grav. Ibericul testa noul monopost McLaren in momentul in care a sesizat ca are probleme. Nu a mai reusit sa redreseze monopostul, acesta izbindu-se de doua ori de un perete.

Imediat reprezentantii circuitului au intervenit cu o ambulanta, iar Alonso a fost transportat de urgenta la spital. Exista informatii ca ibericul este in afara oricarui pericol, dar va ramane internat cateva zile, pentru supraveghere.

Dupa cinci ani petrecuti la Ferrari, echipa cu care a iesit de trei ori vicecampion mondial, Alonso avea nevoie de o schimbare si a decis sa revina, de anul acesta, la McLaren, grupare pentru care a mai activat in 2007, cand a iesit pe locul al treilea in ierarhia pilotilor.

Ibericul isi pune mari sperante in etapa de debut a sezonului (Melbourne, 15 martie), desi nu s-a mai impus in Australia din 2006, de cand evolua pentru Renault, grupare cu care a si castigat cele doua titluri de campion mondial de Formula 1.

author avatar
Cristi Ionita
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger