AcasăNewsFeribot cu peste 460 de oameni la bord cuprins de un incendiu...

Feribot cu peste 460 de oameni la bord cuprins de un incendiu violent! (VIDEO)

Momente de groaza, duminica dimineata, pentru sutele de oameni aflati intr-un feribot cuprins de flacari, in mijlocul apelor.

Ambarcatiunea sub pavilion italian se afla, la momentul izbucnirii flacarilor puternice, in largul apelor Greciei. Transporta in jur de 410 pasageri si mai avea la bord si peste 5o de membri ai echipajului. Operatiunea de salvare a acestor persoane este in plina desfasurare si la aceasta ora.

Feribotul a fost afectat de incendiu in apropiere de Corfu, cunoscuta insula greceasca. Din cauza vremii nefavorabile, insa, respectiv a vantului puternic, operatiunea de salvare a pasagerilor si a echipajului este ingreunata destul de mult. De altfel, vantul a dus si la intetirea flacarilor. Mai mult, vizibilitatea in apropierea ambarcatiunii este redusa, ca umaare a fumului degajat.

[youtube]h5SQ2iI1esc[/youtube]

In jur de o sute de persoane au reusit sa paraseasca feribotul la bordul abrcilor de salvare. Pentru moment nu se cunosc informatii despre cazuri de persoane care sa fi suferit eventuale leziuni in urma incidentului.

Odata ce s-a lansat un SOS, in ajutorul persoanelor aflate la ananghie au intervenit cat au putut de repede ambarcatiunile aflate in apropierea feribotului cuprins de incendiu. Conform presei italiene, ambarcatiunea avand la bord peste 460 de suflete plecase dintr-un port din vestul Greciei si se indrepta catre orasul Ancona, situat in centrul Italiei.

[youtube]0aflE2b1atc[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger