AcasăNewsFenechiu: Demisionez din toate functiile din PNL daca Basescu nu va fi...

Fenechiu: Demisionez din toate functiile din PNL daca Basescu nu va fi demis

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a anuntat ca, in cazul in care Traian Basescu nu va fi demis de catre romani la referendumul din 29 iulie, isi va da demisia din toate functiile pe care le ocupa in partid.

Liderul PNL Iasi si vicepresedintele PNL, Relu Fenechiu a declarat, joi, ca isi va da demisia din toate functiile pe care le ocupa in cadrul partidului in cazul in care, in urma referendumului din 29 iulie, Traian Basescu va redeveni presedinte al Romaniei.

„In conditiile in care mai multi romani vor spune ca Traian Basescu nu trebuie demis, eu cu siguranta imi asum raspunderea si am declarat acest lucru in forurile partidului. Imi dau demisia din toate functiile din partid”, a declarat seful campaniei PNL la referendum, citat de Realitatea TV.

Acesta a adaugat ca, in cazul in care romanii vor decide altceva fata de ce doresc membrii USL, inseamna ca acestia au gresit cu demararea procedurii de suspendare.

„Inseamna ca am gresit ca am declansat un referendum impotriva lui Traian Basescu daca romanii vor spune altceva. Daca Traian Basescu va avea mai multi de ‘Nu’ decat de ‘Da’ pe referendum, inseamna ca am gresit. Daca referendumul nu va fi validat, inseamna ca am gresit. Eu sper din toata inima ca vom avea un referendum valid. Aici tine de responsabilitatea noastra, a tuturor „, a adaugat liderul PNL Iasi.

author avatar
Ionut Zgimbau
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger