AcasăNewsFemeile din Parlament se dau in vant dupa cai putere

Femeile din Parlament se dau in vant dupa cai putere

Considerat de multi doar o necesitate, sofatul este o adevarata placere pentru doamnele din politica. Chiar daca au pe mana masini puternice, majoritatea pledeaza pentru disciplina in trafic.

Diana Tusa este foarte incantata de Volkswagen Scirocco pe care-l conduce

Zambetul, cea mai buna “arma” in trafic

Independenta din fire, democrat-liberala Cristina Dobre prefera si ea sa-si conduca singura masina. Bijuteria din garajul deputatei este un BMW din 1973. “Nu este o masina de colectie, dar tin foarte mult la ea. Niciodata nu am considerat ca trebuie sa investesti prea mult in masini. Imi place sa conduc, dar intotdeauna respect regulile de circulatie”, ne-a declarat democrat-liberala, care a gasit si reteta perfecta pentru a descuraja mitocania altor soferi. “Cu un zambet poti rezolva foarte multe”, a mentionat Cristina Dobre, precizand ca cea mai interesanta experienta a trait-o la o testare cu masini de curse.

BMW din ’73 al Cristinei Dobre face furori printre participantii la trafic

“Am condus si eu sute de kilometri. Cat ma dau eu de zmeu, dupa ce l-am vazut pe Titi Aur mi-am dat seama ca nu stiu nimic. A fost pentru prima data cand mi s-a facut rau in masina”, a povestit pedelista. Mare amatoare de sofat este si senatoarea liberala Minerva Boitan. “Conduc de vreo 20 de ani. Nu am avut incidente in trafic. Ma mai claxoneaza cate unul care se grabeste. Eu intotdeauna respect limita de viteza”, a sustinut Boitan.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
432 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger