AcasăNewsFemeie reținută după ce ar fi agresat doi poliţişti de la Poliţia...

Femeie reținută după ce ar fi agresat doi poliţişti de la Poliţia Locală Sector 1/Scandalul, pornit de la o parcare neregulamentară

(sursa foto:politialocalagalati.ro)

Situație incredibilă în Capitală, pornită, din câte se pare, de la o parcare neregulamentară! O femeie a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce ar fi agresat doi poliţişti de la Poliţia Locală Sector 1 aflați „în câmpul muncii”. E acuzată că a tras de hainele poliţiştilor locali, dar şi că i-ar fi lovit în zona feţei.

Din câte au comunicat autoritățile, întregul scandal ar fi pornit de la o parcare neregulamentară.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au anunțat, miercuri, 10 aprilie, că procurorii cercetează o femeie, pentru comiterea a două infracțiuni de ultraj.

Incidentul a avut loc marți dimineață. Iar conflictul ar fi fost generat de faptul că o mașină a fost parcată neregulamentar. Și ar fi urmat să se dea o amendă pentru acest lucru.

La data de 09.04.2024, în jurul orei 10:25, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe zona de competenţă, lucrători de poliţie din cadrul D.G.P.M.B. – Poliţia Sectorului 1 Bucureşti, Secţia 5 Poliţie, au fost sesizaţi prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană de sex femeiesc a intrat într-un conflict cu lucrătorii de poliţie din cadrul Poliţiei Locale Sector 1, generat de parcarea neregulamentară a unui autovehicul, împrejurare susceptibilă de a fi sancționată contravențional”, se menționează în comunicatul de presă transmis de Parchet.

„Îmbrânciri și lovituri în zona feței și a corpului”

Potrivit procurorilor, femeia ar fi îmbrâncit și lovit doi poliţişti locali. Și nu sunt singurele acuzații ce planează asupra suspectei. „Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că la data de 09.04.2024, în jurul orei 10:25, inculpata a exercitat acte de violență împotriva a doi agenți de poliție din cadrul Poliției Locale Sectorul 1 București, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, constând în smulgerea hainelor, îmbrânciri și lovituri în zona feței și a corpului”, se precizează în același comunicat.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, urmând să fie dusă în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă. „Inculpata a fost reținută 24 de ore și, ulterior, procurorul a formulat propunere de arestare preventivă, urmând ca propunerea să fie soluționată de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sectorului 1 București”, a mai informat sursa citată.

author avatar
Andrei Coman
313 afisari

4 COMENTARII

  1. Ce barbati sunt politistii aia? Daca-i intorceau un dos de palma o dadeau cu cracii in sus si o incatuseau.

  2. Desfintati politia locală,acesti așa ziși agenți nu au nici o pregătire in materie de drept, sunt bătăuși cu uniformă .

  3. in sfarsit o relatare corecta , felicitari autorului . toate mizeriile de televiziuni au spus ca doi politisti au fost batuti de o femeie in timp ce imaginile date tot de acestea aratau un fel de imbranceala , adica daca tragi de haine si zgarii pe cineva este bataie .

    • Și palma peste fata?? Hai sa îți dau eu niște perechi de palme dacă zici ca e doar o imbraciala…. și ramai cu imbranciala ….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger