AcasăNewsFemeie lovita de un camion, pe centura Capitalei, in Ilfov

Femeie lovita de un camion, pe centura Capitalei, in Ilfov

Un nou grav accident rutier s-a produs pe raza judetului Ilfov, de aceasta data in zona orasului Otopeni.

Victima este o femeie. Care, din cate anunta reprezentantii Centrului Infotrafic, a fost izvita de un camion, accidentul avand loc in aceasta dupa-amiaza, in jurul orei 17, pe soseaua de centrura a Capitalei.

In ajutorul pietonului ranit au fost chemate cadrele medicale de la ambulanta. Momentan nu se cunosc detalii cu privire la starea femeii.

Ce se stie este faptul ca, urmare a nedoritului eveniment rutier, traficul in zona a fost ingreunat, pe sensul de mers dinspre Otopeni spre Mogosoaia, din cate mai precizeaza oamenii legii.

Accidentul a avut loc la doar o zi de la producerea impactului rutier in care se presupune ca a murit afaceristul Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Momentan vorbim despre o supozitie, cel putin pana cand autoritatile vor face un anunt clar in acest sens. Totul avand in vedere ca, in urma coliziunii dintre masina si un pom de pe marginea drumului ce leaga localitatile ilfovene Corbeanca de Buftea, soferul a fost pur si simplu desfigurat, ca urmare se asteapta rezultatele testelor ADN care sa lamureasca exact daca ramasitele umane apartin patronului Hexi Pharma.

78 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger