AcasăNewsFemeie găsită moartă, în a doua zi de Paști, în Capitală. Cine...

Femeie găsită moartă, în a doua zi de Paști, în Capitală. Cine a dat alerta

Femeie găsită moartă, în a doua zi de Paști, în Capitală. Cine a dat alerta (foto: Facebook)

Descoperire înfiorătoare, luni, în a doua zi de Paști, în Capitală. Anchetatorii au misiunea de a stabili condițiile în care a sfârșit o femeie. Victima a fost găsită fără suflare, după ce autoritățile au fost sesizate prin intermediul 112. Se pare că principalul suspect în acest caz șocant ar fi chiar soțul victimei.

Din primele informații, alerta a fost dată la numărul unic de urgențe de către o persoană care locuiește în vecinătatea familiei respective, undeva în cartierul Ferentari, pe raza sectorului 5 al Capitalei. Ajunși la fața locului, salvatorii și polițiștii nu au mai putut, din păcate, decât să constate că femeia murise.

Astfel că trupul fără viață al victimei urmează să fie preluat și dus la Medicină Legală, pentru a se face necropsia, procedură așteptată să le ofere anchetatorilor indicii prețioase pentru stabilirea condițiilor în care a pierit femeia.

Când a fost făcut apelul

Astăzi, în jurul orei 13.40, prin apel 112, o persoană a sesizat faptul că un vecin i-a anunţat că şi-a lovit soţia şi că aceasta a decedat. Ulterior, bărbatul a plecat într-o direcţie necunoscută.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi echipaje de prim ajutor, fiind confirmat decesul femeii”, din câte au transmis reprezentanții Poliţiei Capitalei, conform news.ro.

Între timp, s-a aflat că s-a dat de urma soțului victimei. Acesta a fost dus la audieri la secția 19 de poliție, aflată pe raza sectorului 5 al Capitalei, potrivit realitatea.net.

Cercetările în acest caz sunt în plină desfășurare. Deocamdată nu se cunosc foarte multe detalii cu privire la cauzele care au dus la decesul victimei.

257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger