AcasăNewsFemeie din Arad, in stare critica dupa ce a fost injunghiata de...

Femeie din Arad, in stare critica dupa ce a fost injunghiata de sot: Agresorul s-a spanzurat!

 

O femeie din judetul Arad a ajuns la spital, joi, in stare critica, dupa ce a fost injunghiata de sotul ei in zona inimii si in gat, Politistii cred ca agresorul ar fi vrut sa o omoare cu o furca, barbatul fiind gasit ulterior spanzurat.

Femeia din Secusigiu a fost gasita de un vecin care a sunat la numarul unic de urgenta 112, informeaza b1.ro. Imediat, la fata locului a sosit un echipaj al politiei care a si chemat un elicopter SMURD, pentru ca victima risca sa-si piarda viata din cauza hemoragiei puternice. Femeia a fost gasita inconstienta intr-o balta de sange.

„Are doua plagi injunghiate in zona cordului si una in gat”, a declarat medicul Adrian Wiener de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Arad, Camelia Tuduce, politistii au gasit o furca avand urme de sange, care ar fi fost folosita de agresor.

Cei doi soti – intre care vecinii sustin ca au auzit o cearta in cursul zilei, pornita, cel mai probabil, din cauza geloziei barbatului in varsta de 57 de ani – au sapte copii, insa acestia nu erau acasa in momentul incidentului. „Politistii au pornit imediat in cautarea suspectului, care a fost gasit spanzurat de un copac la marginea satului, in cimitir”, a precizat Tuduce.

Foto: pascanilive.ro

author avatar
Alina Costache
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger