AcasăNewsFemeie acuzata ca ar fi lovit un politist si muscat un altul,...

Femeie acuzata ca ar fi lovit un politist si muscat un altul, intr-un mall bucurestean, retinuta

A fost un real tambalau, seara trecuta, intr-un complex comercial din sectorul 2. O femeie a fost retinuta la capatul unui episod pe care nimeni nu si l-ar dori sa il vada repetat.

Un apel primit la 112 a facut ca un echipaj de politie sa ajunga la centrul comercial in cauza, din cate au anuntat reprezentantii Politiei Romane, pe pagina oficiala de Facebook. O angajata a respectivului mall din sectorul 2 anunta ca „o femeie, cu un comportament agresiv, isi loveste copilul minor”. Oamenii legii au mers sa vada care e situatia. Ce a urmat, depaseste orice imaginatie.

Din cate transmit oficialii DGPMB, „in momentul in care s-au apropiat de persoana reclamata, aceasta a refuzat sa se legitimeze, a incercat sa plece, lovind cu pumnul in fata pe unul dintre ei. A fost imobilizata, moment in care l-a muscat de picior pe celalalt politist„.

In cele din urma, in timp ce micutul a ramas in prima faza in grija prietenilor mamei, fiind apoi preluat de bunici, femeia a ajuns la audieri, la sectia de politie. Ulterior, suspecta a fost retinuta pentru ultraj, decizia apartinand reprezentantilor Parchetul de pe langa Judecatoria sector 2.

218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger