AcasăNewsFemeia ranita in explozia din Cluj, adusa in Capitala cu un elicopter

Femeia ranita in explozia din Cluj, adusa in Capitala cu un elicopter

Un elicopter SMURD a intervenit la locul accidentului

Tanara care a avut de suferit cel mai mult de pe urma deflagratiei din aceasta dimineata a fost transportata, pe calea aerului, la un spital din Capitala.

Medicii clujeni care au evaluat starea victimei au decis ca se impune transferul sau in Bucuresti. Avand in vedere ca femeia s-a ales cu arsuri pe o suprafata semnificativa din corp, clujeanca a fost adusa, dupa pranz, in Capitala cu un elicopter al SMURD-ului si apoi transferata cu o ambulanta la Spitalul de Chirurgie Reparatorie si Arsuri, pentru ca specialistii de la unitatea spitaliceasca situata pe Calea Grivitei sa incerce sa o ajute sa se intremeze cat mai repede.

Va reamintim ca explozia din blocul clujean, care a sadit groaza in randul locatarilor imobilului respectiv, a cauzat ranirea si a altor doua persoane, insa starea acestora este mai putin grava, comparativ cu cea a tinerei transferate in Capitala. Momentan, cauza producerii deflagratiei nu a fost stabilita cu exactitate, insa specialistii iau in calcul varianta unei acumulari de gaze.

author avatar
Cristina Stefan
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger