AcasăNewsFemeia-PIROMAN, filmată în acţiune într-un mall din Bucureşti: a dat foc cuptorului...

Femeia-PIROMAN, filmată în acţiune într-un mall din Bucureşti: a dat foc cuptorului cu microunde!

femeia incendiu Femeia-PIROMAN, filmată în acţiune într-un mall din Bucureşti: a dat foc cuptorului cu microunde!

O femeie a fost prinsă când a incendiat mai multe produse, într-un magazin de electrocasnice dintr-un mall din Bucureşti. Camerele-video din incinta complexului au surprins momentul exact.

Angajaţii au chemat poliţiştii, care au confirmat evenimentele. Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Imaginile sunt AICI

Au făcut percheziţii acasă la acuzată

Polițiștii Secției 22 Poliție din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în București, la adresa unei femei, în vârstă de 44 de ani bănuită de săvârșirea faptei.

Deocamdată, femeia respectivă nu doreşte să comunice cu autorităţile. Nu declară nimic.

O altă femeie, 9 ani de închisoare

Închisoare de 9 ani și jumătate pentru șoferița care a lovit cu mașina un polițist, este sentința decisă de o instanță din România.

Șoferița are 33 de ani. Ea a fost găsită vinovată de faptul că, inițial, nu a oprit la semnalul unui polițist. Agentul s-a urcat pe motocicleta de serviciu și a pornit în urmărirea mașinii. Imediat după aceea, șoferița l-a lovit intenționat cu mașina pe motociclist. Polițistul a supraviețuit coliziunii.

author avatar
Andrei Ștefan
422 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger