AcasăNewsFemeia gratiata de Traian Basescu a ajuns acasa. Iata primele declaratii!

Femeia gratiata de Traian Basescu a ajuns acasa. Iata primele declaratii!

Femeia gratiata de Traian Basescu a fost eliberata marti seara din Peniteniciarul Targsor. Angela Lican fusese condamnata la doi ani si 6 luni de inchisoare, pentru furt calificat si este prima persoana gratiata de presedinte in cel de-al doilea mandat.

Purtatorul de cuvant al Penitenciarului Targsor, Ioana Luca, a declarat miercuri ca femeia gratiata a fost pusa marti seara in libertate dupa indeplinirea tuturor procedurilor legale.

„Imi pare bine ca sunt alaturi de copiii mei. Ii multumesc domnului presedinte ca a facut minunea pe care a facut-o, de m-a adus langa ei, pentru ca erau foarte amarati. Ii spun sa faca bine si pentru celelalte femei care sunt acolo. Sunt foarte amarate. Sunt foarte foarte multe femei care necesita sa se dea ceva si pentru ele. Sunt acolo pentru nimica toata. E puscaria supraaglomerata. E iadul pe pamant”, a declarat femeia pentru Romania TV.

Presedintele Traian Basescu a semnat marti decretul de gratiere a Angelei Lican, mama a cinci copii, pentru restul ramas neexecutat din pedeapsa de doi ani si sase luni de inchisoare aplicata pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, decizia sefului statului avand la baza motive umanitare.

Foto: romaniatv.net

author avatar
Alina Costache
491 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger