AcasăFemeia Fantastica s-a dezbracat in Playboy

Femeia Fantastica s-a dezbracat in Playboy

Actrita mexicana Gaby Ramirez a vrut sa intre, macar pentru o zi, in pielea personajului interpretat de Lynda Carter in serialul „Wonder Woman”,din anii´70.Nu are superputeri, dar si-a dorit sa fie Wonder Woman (Femeia Fantastica) macar pentru o zi.

Gaby e urmasa nud a celebrei Femei Fantastice

Este vorba despre actrita mexicana Gaby Ramirez, cunoscuta telespectatorilor români din telenovelele „Padurea blestemata”, „Sarmana Maria” şi „Rebelde”. Tânara a renuntat la haine pentru o aparitie sexy in revistaPlayboy, pictându-şi pe trup, pe ici, pe colo, elemente care amintesc de personajul interpretat de actrita Lynda Carter, in serialul „Wonder Woman„, realizat in anii´70.

„Mi-a placut tare mult de Femeia Fantastica. E luptatoare, foarte frumoasa şi cauta sa işi ajute semenii. La fel sunt şi eu”, a declarat Gaby.  Aceasta nu este prima data când frumoasa Gaby, in vârsta de 33 de ani, renunta la haine de dragul artei. Vedeta mexicana a mai aparut goala şi in filmul „Secretul”, care, insa, nu a fost prea bine primit de critica de specialitate.

author avatar
Alina Creanga
1.260 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger