AcasăNewsUPDATE 2: Femeia din Brasov care si-a ucis bebelusul de sase luni,...

UPDATE 2: Femeia din Brasov care si-a ucis bebelusul de sase luni, arestata pentru omor deosebit de grav

UPDATE 2- Femeia din Brasov care si-a ucis bebelusul de sase luni iar apoi i-a transat cadavrul a fost arestata preventiv pentru 29 de zile, sambata dupa-amiaza, de catre magistratii Tribunalului pentru Minori si Familie Brasov, sub acuzatia de omor deosebit de grav. Monica Iudeanu a fost adusa, sambata la ora 12.30, la Tribunalul pentru Minori si Familie Brasov, iar dupa aproximativ trei ore magistratii au emis mandat de arestare preventiva, pentru 29 de zile, pe numele acesteia. Avocatul tinerei a facut recurs la decizia magistratilor, acesta urmand sa se judece la Curtea de Apel Brasov.

UPDATE 1- Potrivit procurorului Marcian Aldea de la Parchetul de pe landa Tribunalul pentru Minori si Familie (TMF) Brasov, femeia a declarat anchetatorilor ca si-a ucis copilul pentru a-l oferi jertfa lui Dumnezeu. „Pe perioada anchetei, femeia a invocat versete biblice din Vechiul Testament care spun ca «daca il iubesti pe Dumnezeu, iubeste-l pe aproapele tau si ofera-l jerfa»”, a afirmat, sambata, procurorul.

Femeia de 27 de ani din Brasov care si-a ucis bebelusul de sase luni a fost retinuta, in noaptea de vineri spre sambata. Tanara urmeaza sa fie prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva pentru omor deosebit de grav.

Monica Iudeanu, femeia din Brasov care si-a omorat, vineri, copilul de sase luni, apoi i-a transat cadavrul si a pus parti din trupul bebelusului in pungi de plastic, a fost retinuta, in noaptea de vineri spre sambata, dupa mai multe ore de audieri, conform Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie (TMF) Brasov, Lucretia Teleki, femeia a primit mandat de retinere pentru 24 de ore. Tanara urmeaza sa fie prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva pentru omor deosebit de grav.

In timpul audierilor, femeia le-a spus anchetatorilor ca cei doi copii mai mari, un baiat de opt ani si o fata de noua ani, erau acasa in momentul comiterii crimei, dar ca nu au asistat la oroare, fiind trimisi de mama in alta camera. Baiatul este cel care si-a anuntat tatal, acesta din urma fiind plecat cu alti trei frati ai copilului, cu varste cuprinse intre trei si sase ani, in alta localitate.

Monica Iudeanu va fi examinata si de un medic psihiatru, iar in functie de rezultatul expertizei se va stabili daca femeia a avut sau nu discernamant in momentul in care si-a ucis copilul. „Dupa ce va fi examinata de medic se va stabili daca era in deplinatatea facultatilor mintale cand a facut atrocitatea. Daca va fi gasita ca a actionat fara discernamant, atunci probabil va fi internata intr-un ospiciu si nu va face inchisoare. Au fost cazuri de genul acesta cand s-au comis fapte grave, iar autorii au fost gasiti fara discernamant si au ajuns la ospiciu”, a mai spus Teleki, purtatorul de cuvant al Parchetului TMF Brasov.

1.408 afisari

1 COMENTARIU

  1. Canalele de stiri vuiesc! Crima inimaginabila din Brasov comisa de o femeie membra intr-o biserica penticostala ii determina pe oameni, pe buna dreptate, sa se infioare . Asa ceva sfideaza orice logica. Dar si reactia canalelor de stiri si a blogarilor de doi lei sfideaza orice logica. Modul in care trateaza ei problema este lipsit de moralitate.

    Penticostalii nu sunt criminali!

    Invatatura Bisericii Penticostale onoreaza viata si o celebreaza pentru ca Isus a venit sa ne dea viata, nu sa ne-o ia. Asimilarea religiei femeii cu grozavia crimei comise este regretabila si de prost gust. Insinuarile care se fac, cum ca ea a fost influentata de nu stiu ce invataturi penticostale in comiterea crime sunt, deasemena, de prost gust, lipsite de profesionalism si de orice etica. Nu am auzit ca la stirile de pe la ora cinci, cand descreieratii de prin satele Romaniei se omoara cu toporul, cu cutitul si cu parul de gard, canalele de stiri sa titreze: “un barbat ortodox si-a decapitat vecinul cu toporul”. Nu popa l-a pus sa faca asta si nici Biserica Ortodoxa, care, cu siguranta, ocroteste si lupta pentru viata. Atunci de ce religia femeii din Brasov este prezentata ca un motiv pentru care a comis crima? Pentru ca rautatea diabolica abia asteapta un caz ca asta pentrua infiera un Cult aflat intr-o puternica crestere.

    Blogul penticostalimul azi – un blog administrat de niste lasi, de niste marionete ieftine si fara coloana vertebrala, din moment ce raman in anonimat si isi permit sa spuna tot felul de tampenii fara sa dea socoteala – foloseste un titlul mizerabil: “o mama penticostala si-a sectionat bebelusul in bucati”. NU exista “mama penticostala”, exista doar “mama”, care, in functie de alegerea ei, poate apartine de o anumita religie. Din nefericire aceasta “mama” apartinea unei Biserici Penticostale, dar nu era o mama penticostala, cum, la fel de bine, alte mame criminale nu sunt mame ortodoxe, chiar daca apartin de Biserica Ortodoxa.

    Mihail Andrei, un fanatic ortodox, cu care m-am mai contrat de cateva ori, foloseste un titlu de-a dreptul aberant: “Crima penticostala!” Exista si crime ortodoxe, domnule Mihail Andrei? Pai atunci inseamna ca puscariile sunt pline de criminali ortodocsi, nu? Domnule Mihail Andrei, nu exista crime penticostale, cum nu exista nici crime ortodoxe, exista doar crime.

    Un alt blog, orizonturicrestine, bate si el campii si afirma in postarea referitoare la acest caz ca “familia face parte dintr-un cult care interzice avortul”. Pai, domnilor, ce Cult crestin din Romania nu interzice avortul? Si Cultul Ortodox interzice avortul! Bateti campii doar de dragul de a spune si voi cate ceva.

    Nu mai vorbesc de siturile principalelor ziare care demonstreaza ca, in Romania, dupa douazeci si ceva de ani de la Revolutie, a face presa de calitate este inca un deziderat pe care nu l-au atins. Penticostalii sunt prezentati ca niste sectanti, inapoiati, inculti, fundamentalisti , niste fanatici care nu fac avort si nu folosesc metode contraceptive. Nu zic ca nu sunt printre penticostali si oameni fanatici, cu siguranta ca sunt, dar sa atribui un Cult – cel mai mare Cult evanghelic din Romania si din lume – actiuni cu tendinte criminale este pur si simplu o mare tampenie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger