AcasăNewsFemeia de serviciu a incercat sa se spanzure in primarie!

Femeia de serviciu a incercat sa se spanzure in primarie!

O angajata a primariei din comuna argeseana Davidesti a incercat sa se spanzure, luni, in sediul institutiei, fiind salvata de catre paznicul primariei si transportata cu o ambulanta la sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta din Pitesti.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Arges, femeia, care lucreaza ca menajera la primarie, a mai avut tentative de sinucidere in ultimele trei saptamani, toate in sediul institutiei.

„Femeia a fost descoperita pe un scaun. Avea intentia de a se spanzura. A fost chemata o ambulanta care a transportat-o la sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta din Pitsti, iar primele date ale anchetei arata ca femeia, angajata ca personal de serviciu in primarie, a mai avut tentative de suicid”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Arges, comisar-sef Danut Dinu.

Femeia a fost gasita de paznicul primariei in incaperea in care se afla serverul institutiei. Aceasta era pe un scaun si avea in jurul gatului o franghie care era legata de clanta usii.

author avatar
Ciprian Purice
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger