AcasăNewsFemeia de serviciu a incercat sa se spanzure in primarie!

Femeia de serviciu a incercat sa se spanzure in primarie!

O angajata a primariei din comuna argeseana Davidesti a incercat sa se spanzure, luni, in sediul institutiei, fiind salvata de catre paznicul primariei si transportata cu o ambulanta la sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta din Pitesti.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Arges, femeia, care lucreaza ca menajera la primarie, a mai avut tentative de sinucidere in ultimele trei saptamani, toate in sediul institutiei.

„Femeia a fost descoperita pe un scaun. Avea intentia de a se spanzura. A fost chemata o ambulanta care a transportat-o la sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta din Pitsti, iar primele date ale anchetei arata ca femeia, angajata ca personal de serviciu in primarie, a mai avut tentative de suicid”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Arges, comisar-sef Danut Dinu.

Femeia a fost gasita de paznicul primariei in incaperea in care se afla serverul institutiei. Aceasta era pe un scaun si avea in jurul gatului o franghie care era legata de clanta usii.

author avatar
Ciprian Purice
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger