AcasăNewsFemeia care a condus pe contrasens, cu 190 km pe ora, pe...

Femeia care a condus pe contrasens, cu 190 km pe ora, pe Autostrada Bucuresti – Ploiesti a fost ARESTATA!

O femeie din Focsani care s-a crezut Michael Schumacher pe autostrada Bucuresti – Ploiesti, a fost arestata de politisti.

Soferita, care se afla la volanul unui Opel Corsa, a condus 60 de kilometri pe contrasens, cu peste 190 de kilometri pe ora.  Infractoarea, o doctorita din Focsani, le-a dat mari batai de cap politistilor. In momentul in care i s-a cerut sa opreasca masina si unul dintre agentii de la Rutiera a bagat mana pe geamul masinii pentru a verifica actele, femeia a pornit autovehicului, lovindu-l pe pe acesta din urma.

In momentul in care a fost prinsa, femeia a avut un motiv cel putin socant pentru tot spectacolul de pe sosea – era urmarita de mafia ruseasca.  Potrivit anchetatorilor, ea a condus fara permisul de conducere, acesta fiindu-i retinut pentru ca a depasit viteza legala cu 50 kilometri pe ora. Doctorita este arestata preventiv pentru 29 de zile.

O soferita drogata s-a crezut Michael Schumacher pe autostrada Bucuresti – Ploiesti!


Femeia nu este la prima abatere. Ea a avut si probleme de alta natura. Mai exact, in anul 2000, doctorita a prezentat la „banca” sistemului sanitar vrancean cateva facturi din care reiesea ca a cumparat bunuri, cum ar fi calorifer, aspirator, filtru de cafea, fier de calcat si alte cele, arata MonitorulVn.ro. De asemenea, potrivit aceleasi surse, femeia a mai fost anchetata anul trecut de procurorii, dupa ce colegii ei au facut o plangere. Aceasta i-ar fi denigrat cu tot felul de mesaje calomnioase.

Sursa foto: Vranceamedia.ro.

author avatar
Anca Murgoci
836 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger