AcasăNewsFeliz Año Nuevo! Olguta Vasilescu si iubitul, Revelion in Cuba

Feliz Año Nuevo! Olguta Vasilescu si iubitul, Revelion in Cuba

Crezand ca romanii vor musca momeala Legii salarizarii si-si vor bate capul cu asta, ministrul Muncii a zbughit-o din Romania tocmai in Cuba.

 

Lia Olguta Vasilescu si iubitul au fost surprinsi in timp ce se ingramadeau, inainte de Revelion, pe un sezlong de pe terasa hotelui NH Capri La Habana, un stabiliment de 4 stele situat in centrul Havanei. Hotelul dispune de una dintre cele mai impresionante piscine amplasate pe acoperisul cladirii, panorama fiind una extraordinara.

O asemenea vacanta, in doi porumbei, ajunge la circa 5.000 de euro, dar cu siguranta indragostitii au platit juma-juma, ca sa nu inceapa anul in paguba. Altfel, Revelionul in Cuba poate avea o dubla insemnatate.

Pe deoparte, petreci trecerea dintre ani intr-un loc exotic, pe de alta parte beneficiezi de parfum de istorie. Daca nu stiati, tot de un Revelion, cel din 1959, Fidel Castro a preluat puterea in Cuba.

author avatar
Mihai Koblenko
7.854 afisari

2 COMENTARII

  1. In caz ca mai credea vreun ametit ca pesedistii, tiganii, politistii, homosexualii sau muntenii din romy sunt „altfel”. Asta e smecheriab lor de sute de ani, de cand se prefaceau ca se tradeaza unii pe altii pentru a mentine independenta. Era mai ieftin si mai convingator sa ii iei pe astia din jur „la sentiment”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger