AcasăNewsFelatia ingroapa natia

Felatia ingroapa natia

O saptamana si mai bine Romania s-a blocat in fata unor placute de inmatriculare

Niciodata pudoarea nu m-a dat afara din casa. Am luat lucrurile asa cum sunt, fara a-mi face prea multe probleme. De aia si spun, inca de la inceput, ca doamnele care simt ca sunt pe cale sa se revolte, sufocate de furie ieftina sau cu gatul uscat de sfiala, n-au decat sa-si duca nepotii si copiii in parc si sa nu citeasca niciun rand de aici. Atentie, insa. Si asta nu este o gluma pe care unii ar putea-o considera nereusita. Urmatoarele generatii de bebelusi au toate sansele ca atunci cand vor rosti primele cuvinte sa inceapa cu muie. Nu mama, nu tata, nu apa.

O saptamana si mai bine Romania s a blocat in fata unor placute de inmatriculare

A fost de ajuns o marlanie a unui romanas traitor prin Suedia – nu stiu ce face acolo si nici nu ma intereseaza – ca Romania sa se flambeze. Am inteles ca pe placutele cu MUIEPSD ar fi platit o taxa de 625 de euro. Baiat destept, daca tot a ramas fara ele. De banii astia chiar isi facea o vacanta in Romania.

Pe fata, fara jena

Aroganta de tot rahatul a romano-suedezului a prins. Toata lumea a inteles sensul inscrisului pe placute de inmatriculare. Nu amagire, nu plimbat cu vorba, nu gura, dupa cum se apara el ca ar fi gasit in DEX. Apropo, l-am auzit vorbind si nu mi s-a parut a fi un scotocitor prin dictionare, manat de dorinta de a descoperi sau de a invata ceva. Este evident, a cautat doar sensul depreciativ al termenului, pe care l-a asociat cu PSD. Nu iubeste partidul lui Dragnea. E treaba lui, nu e obligat sa o faca daca are alte simpatii. Dar aici trebuie sa intervina decenta. Cum ar fi sa mergem si noi cu masini inmatriculate CURORBAN, CACATUSR sau COAIEPMP? Cum ar fi sa calatorim prin Suedia cu masini inmatriculate MUIESILVIA? De Regina Suediei zic.

E voie, e la liber

Plaga nesimtirii s-a intins cu o viteza nimicitoare. Hai, fara falsa pudoare. Toti stim si ce inseamna si la ce s-a referit omul care circula cu masina sub semnul felatiei. Dar de aici si pana la a da peste mamici cu plozii in brate, discutand degajat intre ele despre muie, mi se pare cam mult. Si nu cred ca vorbeau despre aia pe care o stim cu totii. Sau poate, si atunci e si mai grav. De ce sa te mai miri ca plodul, cand va deschide gura, va incepe cu muie? Asta aude, asta zice. Cinci zile, poate mai mult, Romania a fost blocata de dezbaterea nationala a unei mui pe care, de fapt, ne-o dam singuri. Dezbateri televizate pe seama unei porcarii. Ba ca nu e nimic vulgar, ba ca DEX nu vorbeste rau despre sexul oral, ca e doar o alta forma de exprimare. Toata tara a trecut pe felatie, vorba lui Razvan Boanchis in editorialul de azi, „S-a drumul la muie”.

Manele cu drepturile omului

Niciunul dintre aparatorii publici ai individului nu a sesizat ridicolul in care s-a plasat. Ca politia a facut un abuz ca l-a oprit in trafic. Ca i-a cerut explicatii cu privire la placutele de inmatriculare. Ca i le-a luat, impreuna cu permisul. Ba voiau si miting de protest in fata sediului Politiei rutiere, ca i-au fost incalcate aluia drepturile. Care drepturi? De a fi vulgar? Dreptul de a fi smecherul admirat de golanimea #rezist a targurilor? De a deveni subiect de emisiuni despre cum se poarta tara mama cu romanii care au emigrat? Voi chiar sunteti nebuni? Si politia ce sa faca? Sa ridice capul de dupa gard si sa le spuna pe intelesul lor, „Muie!”? Atatia cocalari de presa nu am vazut niciodata, intonand manele cu drepturile omului alaturi de analisti si avocati despre care, candva, aveam alta parere.

Lipseste patratelul rosu

Ne scufundam in prostie, unde prostia este cu mult mai grea decat invitatia transmisa de romanasul ala partidului lui Dragnea. Nu vedem ca – si o spun pastrand registrul – muie cultura! Muie civilizatie! La fel bun-simt, educatie, dezvoltare personala intelectuala. De aici si pana la a auzi in Parlament, din partea opozitiei, acelasi cuvant, nu cred ca mai este mult. Ce atatea proteste, ce atatea motiuni de cenzura? E de ajuns un singur cuvant, unul care sa echivaleze cu cartea de vizita a politicienilor de pripas. Ne ingropam absurd sub o mitocanie grea, cu muie pe strada, pe Facebook sau in metrou, cu muie pe buzele tuturor retardatilor care-si aduc aminte ca au o polita de platit Romaniei. Ne ducem la fund cu o muie pe care nu mai avem mult si o introducem ca materie de studiu incepand cu clasa a IV-a. Am facut scandal cand se dorea introducerea orelor de educatie sexuala. Acum, am sarit direct la muia care ni se administreaza zilnic de politicieni si televiziuni carora le lipseste patratelul rosu. Nu ca ar mai ajuta la ceva. Ne-o dau oricum.

author avatar
Valentin Boeru
4.271 afisari

11 COMENTARII

  1. Cred ca national.ro s-a transformat intr-o oficina a PSD. Din cite stiu rolul presei este de a fi neutral si nu partinica, Vad cu parere de rau tot mai multe articole in acest ziar pro-PSD. E pacat. Ne intoarcem usr usor la comunsim cind totul era aservit puterii.

    • La fel de neutral ca rares bogdan de la irealitatea?sau acolo-ti convine ca e pe placul tau de hastaghist!bai anonimusule platit,prosti mai sunteti!

    • Domnul Balcabasa e un domn cu handicap sufera de cracanism, nu tre sa va legati de el e bolnav de colesterol iar medicul i-a recomandat sa stea deoparte ba chiar sa fuga daca poate de oua.

  2. Un COCALAR, care s-a vrut erou, dar a sfarsit smiorcaindu-se pe la usile politiei sa isi i-a permisul inapoi. Ei vor o tara ca afara dar cu legea aplicata celorlalti nu lor. Afara facea si puscarie, nu stateau la palavre cu el.La noi se gasesc acoliti sa zbiere.

  3. Mai repede as inmatricula SIPULACOROANE dar as pune bulina rosie cu ?+ la luneta sa nu citeasca copiii. Ca au ramas fara coroane la muzeu.

  4. Da mai lăsați-l dracu de dezaxat.Păi a ajuns să vorbească toată România , să facă reclamă unui șofer dement? Asta e calitatea ,,diasporenilor” care ne-au făcut de râs în Europa. Stați să vedeți pe 10 august ce hal de diaspora are România. Niște cocalari care , zic ei, vorbesc în numele românilor. Marș bă jegoșilor, mie îmi este rușine să fiu reprezentat de voi.

  5. Auzi domnu’ autor Boeru, dar cu asta cum ramine:
    articol in Romania Libera cu titlul „Bugetarul cu funcţie care susţine că la mitingul din 10 august al Diasporei se va goli Europa de „cerşetori, hoţi şi curve din România“”(sursa: adev.ro/pcs78e)

    Despre aroganta celor de la puter nu ziceti nimic, ca doar va luati banii de la partidul cu mustata.

  6. Vorba cantecului lui Alexandra e o curva in Maiami si pe la apus de soare aparev fara chip si fara nume si ma simt la ea ca acasa. Pai ce scrie si ce ziceti voi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger