AcasăNewsFBI, pregatit sa-i asasineze pe liderii Occupy Wall Street

FBI, pregatit sa-i asasineze pe liderii Occupy Wall Street

Presa americana a obtinut un document in care se arata, negru pe alb, ca liderii miscarii Occupy Wall Street  se aflau in vizorul FBI, care planuia sa-i asasineze cu ajutorul unor lunetisti.

Conform infowars.com, jurnalistul David Lindorf  vorbeste despre un document obtinut in baza unei cereri Freedom of Information Act (FOIA), prin care  autoritatile SUA sunt obligate sa prezinte documente, chiar daca sunt secrete.

Liderii Occupy Wall Street erau in catarea lunetistilor FBI

Lunetisti in puncte-cheie

Lindorf sustine ca, potrivit documentului, FBI intocmise un plan, prin care urma sa amplaseze lunetisti in puncte-cheie, pe cladiri sau ascunsi in diverse imobile, care sa-i ia in catarea pustilor pe cei mai vocali demonstranti si pe liderii miscarii Occupy Wall Street. „Sunt actiuni planificate pentru angajarea in atacuri a lunetistilor impotriva protestatarilor din Houston, Texas, daca se considera necesar. Un anume (numele a fost sters – n.r.) a primit informatii care indica faptul ca protestatarii din New York si Seattle au planificat proteste similare in Houston, Dallas, San Antonio si Austin, Texas. Agentul FBI (nume sters – n.r.) recomanda actiuni planificate pentru a aduna informatii impotriva liderilor grupurilor de protest si a se obtine fotografii (ale acestora – n.r.), apoi FBI sa formuleze un plan pentru uciderea liderilor (Occupy Wall Street – n.r.) de catre lunetisti”, se arata in raspunsul la cererea FOIA. Sec, reprezentantii FBI au confirmat ca documentul este real.

Scopul miscarii

Occupy Wall Street nu prea mai inseamna nimic in prezent, insa in 2011, cand a debutat, reprezentantii miscarii sustineau ca principala motivatie a protestului lor este inechitatea veniturilor. Concret, ei erau nemultumiti de faptul ca averea este detinuta de o minoritate de 1% din populatie, in special de bancheri, in detrimentul majoritatii de 99%.

author avatar
Arpad Dobre
698 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger