AcasăNewsFBI l-a scapat viu pe Obama

FBI l-a scapat viu pe Obama

In 27 august, Biroul Federal de Investigatii a arestat, in Massachusetts, un barbat suspectat ca a vrut sa-l asasineze pe presedintele Statelor Unite. America este in stare de soc.

Potrivit unui document federal, barbatul, Joseph Gargiulo (40 de ani) se afla in posesia unei cantitati importante de munitii, arme si explozibili, care au fost descoperite in urma unei descinderi in locuinta acestuia. FBI a indicat ca a primit o informatie de la un apropiat al lui Gargiulo potrivit careia acesta din urma a achizitionat si componente pentru a asambla o arma de asalt AR-15. In egala masura, suspectul mai detinea alte tipuri de arme, precum aparate pentru electrosocuri, grenade lacrimogene, cutite de vanatoare. Aceeasi sursa a informat ca Joseph Gargiulo a cumparat si un component (Thermite) utilizat pentru fabricarea explozibililor.

Joseph Gargiulo (40 de ani)

Potrivit FBI, Joseph Gargiulo a evocat oportunitatea de a-l ucide pe Barack Obama in timp ce acesta se afla pe terenul de golf pe insula Martha’s Vineyard, unde presedintele isi petrece vacantele. In egala masura, suspectul si-a exprimat dorinta de a ucide ”politisti si musulmani”. Din documentele anchetatorilor reiese ca Joseph Gargiulo este o persoana dezechilibrata care prezinta tulburari psihice, consumatoare de steroizi si convinsa ca Statele Unite vor fi plasate in curand sub regimul legii martiale. Gargiulo este cercetat pentru posesie ilegala de arme, in trecut facand obiectul unei interdictii de posesie de arme, din cauza ”pericolului substantial” care-l reprezenta.

author avatar
Tudor Borcea
47 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger