AcasăNewsFBI i-a scufundat pe republicanii lui Romney in Marea Galileei

FBI i-a scufundat pe republicanii lui Romney in Marea Galileei

Kevin Yoder s-a aruncat gol in Marea Galileei

Biroul investigheaza comportamentul „inadecvat” al unei delegatii de republicani de top in Israel, care s-a lasat cu multa bautura si o balaceala de pomina in Marea Galileei.

Kevin Yoder s-a aruncat gol in Marea Galileei

Totul s-a petrecut in august 2011, intr-o vizita in Israel, platita de Fundatia Educationala America-Israel (AIEF), a unei delegatii de 60 de republicani, scrie Politico.

Luati de val

Kevin Yoder

Doar 20 de republicani s-au dus intr-o seara si s-au balacit in Mareea Galileei, aducandu-i in atentia presei. Reprezentantul statului Kansas, Kevin Yoder, s-a dezbracat in pielea goala si a sarit in mare, fiind singurul care s-a lasat dus de val in asemenea hal. Yoder a admis ca luase ceva la bord si si-a cerut scuze fata de electoratul sau. Unii membri ai delegatiei au declarat ca ziua cu pricina, 18 august 2011, fusese calduroasa si pur si simplu au vrut sa faca o baie, iar altii au facut-o din considerente religioase, Mareea Galileei fiind locul unde Iisus a calcat pe ape. Se pare ca nu i-a ajutat prea mult. Eric Cantor, liderul majoritatii republicanilor din Camera Reprezentantilor, care a facut si el parte din delegatie, dar nu s-a aruncat in Marea Galileei, i-a certat pe colegii sai pentru gestul imprudent.

10.000 de dolari de persoana

„Invinuitii” de top sunt Kevin Yoder, Steve Southerland (Florida), Tom Reed si Michael Grimm (New York), Ben Quayle (Arizona), Jeff Denham (California). FBI recunoaste ca nu e un caz, propriu-zis. Atunci, de ce iese totul la iveala acum? Democratii isi explica prin povestea respectiva de ce Mitt Romney a recunoscut ca Ierusalimul e capitala Israelului, nemultumind ONU si toate statele care nu recunosc acest lucru. Ei sugereaza ca varful republicanilor, Eric Cantor si Kevin McCarthy, s-a „culpabilizat” in acea calatorie, care a costat 10.000 de dolari de persoana si care a fost platita de AIEF, incalcandu-se astfel codul de etica al Camerei.

Romney a facut sapte milioane in doua zile

Nebanuite sunt caile campaniei electorale

Mitt Romney a reusit sa stranga, in doar doua zile, sapte milioane de dolari pentru campanie, in statul sau, Massachusetts. Cu doua luni inainte de alegeri, Romney a renuntat pentru cateva zile la mitingurile politice, lasandu-l pe partenerul sau, Paul Ryan, sa se ocupe de acestea, pentru a se concentra asupra strangerii de fonduri pentru campanie. La o cina la malul marii, pe insula Nantucket, participantii au platit fiecare cate 75.000 de dolari.

author avatar
Adina Mutar
292 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger