AcasăNewsFaze foarte amuzante de la TV: Momente pe care nu credeai sa...

Faze foarte amuzante de la TV: Momente pe care nu credeai sa le vezi transmise in direct! (VIDEO)

Balbe, gafe si tot soiul de momente amuzante! Toate si-au gasit locul in compilatia urmatoare! Imaginile n-au cum sa nu va starneasca macar un zambet!

Jurnalistilor li se intampla sa nu-si dea seama intotdeauna cand sunt in direct! Asa ca nu sunt pe faza si nu se uita in obiectivul camerei!

Se intampla ca pe post sa fie difuzate discutiile lor dinaintea momentului in care intra in emisie, dar si sa aiba la cadru un interlocutor care sa rosteasca fraze intregi fara ca cineva sa inteleaga ceva! Nemaivorbind ca un reporterul a fost „bruiat” in clipa in care a vrut a arate ceva la camera. Fotografia de pe telefonul celui pe care il intervieva a disparut subit, pentru omul tocmai ce primea un telefon de la mama lui!

Cele mai simpatice sunt ipostazele cand reporterul da sa spuna un anume cuvant, dar scoate o perla! Li se intampla chiar sa rada cu lacrimi de „reusita lor”, in vazul lumii! Dovada jurnalista suprinsa in imagini razand copios, impreuna cu ai sai colegi aflati in studio!

Ca au si ei fani, reporterilor le e clar! Cativa dintre ei s-au intalnit cu admiratorii chiar in clipa in care au primit semnalul ca transmisiunea e live la TV! Ce a urmat, vedeti imediat!

[youtube]hPTMCuKnT6Y[/youtube]

297 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger