AcasăNewsFata Luminitei Tucmuruz, caz social pentru Primaria Sectorului 4. Mama la Spatiu...

Fata Luminitei Tucmuruz, caz social pentru Primaria Sectorului 4. Mama la Spatiu Locativ, fiica pe lista pentru casa ANL!

Alexandra Gabriela Tucmuruz se considera un caz social, asa ca vrea locuinta de la stat

Bugetul Sectorului 4 pare un sac fara fund pentru familia bugetarei Luminita Tucmuruz. In timp ce cumnata ei incaseaza peste un milion de euro printr-o firma de paza, fiica sefei de la Spatiu Locativ asteapta sa ia o casa, pe motiv ca este un caz social.

Alexandra Gabriela Tucmuruz se considera un caz social, asa ca vrea locuinta de la stat

Noi amanunte ies la iveala despre afacerile de familie in care apare numele functionarei Luminita Tanta Tucmuruz, de la Primaria Sectorului 4. Reporterii „National” au descoperit ca, pe langa contractele pe care le are cumnata bugetarei, si fiica acesteia asteapta cu mana intinsa la banii publici.

Fiica sefei de la Spatiu Locativ asteapta sa i se aprobe dosarul, alaturi de familiile cu cinci copii si orfanii ramasi fara adapost

Alexandra Gabriela Tucmuruz, fiica sefei de la Spatiu Locativ, s-a inscris in cursa pentru obtinerea unei locuinte ANL, pe motiv ca reprezinta un caz social.

„National” a relatat in editia de ieri cum a reusit cumnata Luminitei Tucmuruz sa puna mana pe un contract de peste un milion de euro in Sectorul 4

Astfel, numele Gabrielei Tucmuruz se afla pe lista de asteptare a unei case, alaturi de familiile cu cinci copii si orfanii ramasi sub cerul liber. Si, cum Gabriela Tucmuruz merge si la facultate si mai si munceste (este secretara la firma Integra Security, care a primit zilele trecute un contract de peste un milion de euro de la DGASPC Sector 4), sansele acesteia sunt foarte mari.

Dosarul ajunge pe biroul mamei

Intrebati, ieri, de reporterii „National”, daca Luminita Tucmuruz a aprobat dosarul fiicei, reprezentantii Primariei Sectorului 4 au explicat ca sefa de la Spatiu Locativ nu-i poate oferi casa dintr-o semnatura, avand nevoie de acordul colegilor sai. „Beneficiind de drepturile de care fiecare locuitor al Sectorului 4 beneficiaza in baza Legii, inclusiv acela de a solicita o locuinta, Alexandra Gabriela Tucmuruz a depus, la randul sau, un dosar in acest sens.

Acesta a fost analizat de functionarii serviciului de resort, fiind transmis spre analiza comisiei de specialitate din cadrul Consiliului Local Sector 4.  Ca sef al serviciului de resort, Luminita Tanta Tucmuruz participa la sedintele comisiei respective, neavand insa drept de veto. Evaluarea dosarelor, cat si intocmirea listei de prioritati se realizeaza de catre comisie”, a declarat Cristina Pop, colega doamnei Tucmuruz. De asemenea,, reprezentanta primariei a tinut sa precizeze ca Gabriela Tucmuruz „nu si-a mai reactualizat dosarul din anul 2011, ceea ce, la o viitoare evaluare o va descalifica”.

author avatar
Narcis Voica
2.550 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger