AcasăFata lui Jack Nicholson, "imprumutata" de un infractor brazilian

Fata lui Jack Nicholson, „imprumutata” de un infractor brazilian

Un brazilian de 41 de ani s-a gandit ca ar merge sa puna fotografia lui Jack Nicholson pe un act de-al sau de identitate, inainte de a incerca sa-si deschida un cont bancar. Fara sa creada vreo secunda ca l-ar avea in fata ochilor pe celebrul actor, functionarii bancii respective au chemat politia, iar oamenii legii nu s-au gandit de doua ori si l-au retinut pe asa-zisul „Jack Nicholson”.

(foto:cinemarx.ro)

Jack Nicholson s-a trezit intr-o banca din Brazilia, fara sa fie nevoie sa calatoreasca foarte mult. Un barbat a ales sa-i „imprumute” figura si sa-si faca un act de identitate cu chipul starului de la Hollywood.

Trecand peste faptul ca furat identitatea unui actor faimos in lumea intreaga, brazilianul Ricardo Sergio Freire de Barros a parut sa ignore, fara doar si poate, si ideea ca poza aleasa l-a imbatranit brusc cu vreo 33 de ani, dat fiind ca Nicholson are onorabila varsta de 64 de ani.

Barbatul a ajuns in arestul politiei, dupa ce functionarii de la banca unde a vrut sa isi deschida un cont nu s-au pierdut cu firea cand au vazut ca il au in fata ochilor pe… Jack Nicholson de Barros si au chemat autoritatile, potrivit Daily Mail.

Cand l-au luat la puricat, politistii care, evident, au observat ca nu exista asemanari intre starul din”Easy Rider” si brazilianul din orasul Recife, au gasit asupra lui Ricardo Sergio Freire de Barros mai multe documente de identitate, dar si carduri de credit, toate false. Barbatul va aparea in fata instantei, fiind acuzat de uz de documente false si falsificarea unor documente publice.

266 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger