AcasăNewsFată de 12 ani din Călăraşi, exploatată sexual la Paris. Suma uriașă...

Fată de 12 ani din Călăraşi, exploatată sexual la Paris. Suma uriașă pe care părinţii ei au primit-o de la un francez

viol

Un caz strigător la cer a ajuns în atenția poliției. O fată de 12 ani din Călăraşi a fost victima unei infracţiuni de natură sexuală la Paris.

În exploatarea fetei erau implicaţi chiar părinţii acesteia, care ar fi primit sume mari de bani de la un cetăţean francez, potrivit IGPR.

Părinţii fetei au primit aproape 90.000 de euro de la un francez

Tatăl fetei este bănuit de faptul că, în perioada ianuarie – februarie 2023, ar fi aplicat rele tratamente fiicei sale minore, în scopul exploatării sexuale a acesteia de către un cetăţean francez, în schimbul a 89.000 de euro.

„La data de 3 martie, Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a fost informat de către Biroul Ataşatului de Afaceri Interne al MAI din Paris cu privire la faptul că o minoră, de 12 ani, de cetăţenie română, a fost victima unei infracţiuni de natură sexuală, în Paris, Franţa, la data de 19 februarie 2023, în exploatarea minorei fiind implicaţi chiar părinţii acesteia”, arată un comunicat.

Din investigaţiile poliţiei franceze a reieşit că părinţii minorei ar fi primit sume mari de bani de la un cetăţean francez, în schimbul exploatării sexuale a copilului.

Mama minorei şi cetăţeanul francez au fost arestaţi preventiv de poliţia franceză, fiind acuzaţi de trafic de fiinţe umane şi agresiune sexuală asupra unui minor. Tatăl fetei a părăsit Franţa împreună cu cei doi copii ai săi, printre care şi victima.

author avatar
Andreea Vlad