AcasăNewsFată de 12 ani, arsă cu țigara pe frunte de către o...

Fată de 12 ani, arsă cu țigara pe frunte de către o adolescentă. Care ar fi motivul gestului șocant

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un nou incident a avut loc în țară, ajungând în atenția polițiștilor. Protagoniste ale unui episod de-a dreptul șocant au fost două fete, ambele minore.

O copilă în vârstă de doar 12 ani a fost arsă pe frunte cu o țigară, de către o altă fată, cu doi ani mai mare decât ea. S-a întâmplat în Hunedoara. Iar conflictul a apărut din cauza unei cereri de prietenie pe Facebook pe care fata de 12 ani ar fi trimis-o iubitului unei alte adolescente, potrivit antena3.ro.

De la o discuție în contradictoriu s-a ajuns la gestul șocant: a atins-o cu o țigară aprinsă în zona frunții

Cazul de față este cercetat de către polițiștii hunedoreni. Sesizarea a venit miercuri seară, de la o patrulă de poliție locală. „În data de 06 septembrie 2023, în jurul orei 20:10, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-au prezentat polițiștii unei patrule de polițe locală care au sesizat faptul că, în data de 06 septembrie 2023, în jurul orei 19:40, au fost informați cu privire la faptul că, pe strada Luncii, din municipiul Hunedoara, are loc o altercație între copii.

Ajunși la fața locului, polițiștii locali au identificat o minoră în vârstă de 12 ani, din Hunedoara, care a relatat faptul că a avut o discuție în contradictoriu cu două minore, iar una dintre acestea, în vârstă de 14 ani, din Hunedoara, a atins-o cu o țigară aprinsă în zona frunții”, a transmis joi IPJ Hunedoara, într-un comunicat.

Conform sursei citate, patrula de poliție locală a condus cele trei minore la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru continuarea verificărilor.

În cazul de față, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe. IPJ anunță că se continuă cercetările „în vederea stabilirii circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale”.

author avatar
Andrei Coman
273 afisari

3 COMENTARII

  1. Ce stire falsa dom’le…. toata lumea stie ca in ardeal nu se intampla asa ceva. Daca se petrecea asta in moldova sau la olteni avea sens, dar in ardeal ?!? De aata zic , e ceva fals in relatare….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger