AcasăNewsFata cea mare a lui Gigi Becali cere eliberarea tatalui sau din...

Fata cea mare a lui Gigi Becali cere eliberarea tatalui sau din inchisoare

Anul Nou l-a prins pe latifundiarul din Pipera in spatele gratiilor, departe de familie. Dorul de parintele sau a facut-o pe fiica cea mare a lui Gigi Becali sa formuleze, inca din primele ore ale noului an, o cerere adresata presedintelui Basescu, prin care spera sa obtina eliberarea tatalui sau.

Teodora, cea mai mare dintre fiicele omului de afaceri, care a implinit de curand 18 ani, ii solicita sefului statului gratierea lui Becali, potrivit Romania Tv. Amintim ca, de cand a fost inchis, Gigi Becali nu si-a vazut cele trei fete (Teodora – in varsta de 18 ani, Alexandra, de 17 ani si mezina, Cristina, in varsta de 12 ani – n.r), ci doar sotia sa, Luminita, l-a vizitat in cele aproximativ sapte luni de cand e in detentie. Cererea de gratiere vine la cateva luni dupa ce mama finantatorului stelist, Alexandra Becali, a incercat sa adreseze un astfel de demers privind eliberarea din inchisoare a lui Gigi Becali. Insa, la vremea respectiva, din cauza ca nu avea toate elementele necesare la dosar, solicitarea nu a putut fi luata in considerare.

In timp ce familia face tot posibilul sa il vada din nou acasa, in mijlocul celor dragi, Gigi Becali isi petrece timpul in rugaciune. Conform sursei citate, asa a ales sa intampine si Noul An, in celula sa de la Penitenciarul Poarta Alba – rugandu-se la Sfantul Vasile, sfant praznuit de crestinii ortodocsi in prima zi a lui ianuarie. Cel mai probabil, Gigi Becali sa roaga sa scape de inchisoare, dar si sa fie sanatos, in ultimele zile aparand zvonul ca finantatorul ros-albastrilor ar putea fi supus unor analize, pentru a se afla daca ar fi contractat TBC, in timp ce a fost transferat la Jilava, lunile trecute, penitenciar in care ar fi izbucnit o epidemie de tuberculoza.

452 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger