AcasăNewsFata cantaretului Adrian Enache a fost atacata in scara blocului! Agresorul, arestat!

Fata cantaretului Adrian Enache a fost atacata in scara blocului! Agresorul, arestat!

Solistul Adrian Enache a trecut prin momente de groaza, afland ca fiica sa, Diana, a fost atacata cu un briceag si a avut nevoie de ingrijiri medicale. Agresorul este chiar paznicul imobilului in care locuieste tanara. Barbatul a fost arestat preventiv.

Diana Enache s-a intors din oras, la primele ore ale zilei de sambata. Ajunsa in casa, fata ar fi constatat ca lumina nu functioneaza, ca urmare i-ar fi cerut ajutorul paznicului, pentru a verifica panoul electric, anunta Antena 3. La un moment dat, barbatul a atacat-o pe adolescenta in varsta de 17 ani, folosind, se pare, un cutit. Incidentul a avut loc chiar in scara blocului in care locuiesc artistul si fiica acestuia.

Fata cantaretului a fost ranita in zona gatului si pe maini si a fost dusa rapid la spital, pentru a primi ingrijiri. Agresorul, un cetatean de origine libaneza in varsta de aproximativ 40 de ani, a ajuns pe mana politiei. Dupa ce initial a fost audiat si retinut pentru 24 de ore, pe numele suspectului a fost emis, duminica, un mandat de arestare preventiva, conform sursei citate.

Sursa foto: Adrian Enache/Facebook

576 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger