AcasăNewsFarsa cu Bigfoot, sfarsita tragic pentru un american

Farsa cu Bigfoot, sfarsita tragic pentru un american

(foto: newser.com)

Un barbat imbracat in Bigfoot ce voia sa faca o farsa unor soferi a sfarsit tragic dupa ce, din cauza costumului si a intunericului, a fost calcat de doua masini.

(foto: newser.com)

Randy Lee Tenley, un american in varsta de 44 de ani, a dorit sa le faca o farsa soferilor care treceau pe o autostrada din apropierea localitatii Kalispell, Montana, motiv pentru care s-a costumat in Bigfoot si a iesit la marginea soselei.

„Incerca sa-i faca pe oameni sa creada ca este Bigfoot, astfel incat acestia sa anunte ca au vazut creatura in zona”, a declarat unul dintre politisti pentru ziarul Daily Inter Lake.

Din pacate pentru el evenimentul s-a dovedit a fi tragic dupa ce, din cauza costumului negru si al apusului, a fost lovit de catre un sofer care nu a reusit sa il observe. Fiind ranit grav, acesta a ramas intins pe sosea, fiind calcat de un al doilea sofer care nu a reusit sa il observe.

„Nu poti inventa asa ceva. Nu am mai vazut sau auzit de o intamplare similara pana acum. Este evident ca oamenii nu l-au putut vedea din cauza costumului”, a precizat polististul din Montana.

author avatar
Ionut Zgimbau
478 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger