AcasăNewsFără Revelion în centrul Capitalei. Anunțul făcut de Nicușor Dan

Fără Revelion în centrul Capitalei. Anunțul făcut de Nicușor Dan

RevelionCine va face Revelionul 2023 la Antena 1 după ce Dan Negru a plecat la Kanal D. "Duşmanii" au închiriat acelaşi local

Pentru al doilea an consecutiv, Primăria Capitalei nu va organiza o petrecere în noaptea dintre ani. Dacă anul trecut restricțiile și situația pandemică nu au permis acest lucru, în acest an sunt permise evenimentele, însă acest lucru a fost anunțat prea aproape de Revelion, potrivit autorităților.

Singura șansă să se mai organizeze evenimente de Revelion ar putea veni din partea firmelor private, potrivit lui Nicușor Dan. Însă acest lucru pare puțin probabil după spusele edilului, deoarece mai sunt puțin peste 2 săptămâni până la Revelion și nicio firmă nu și-a anunțat interesul în acest sens.

„Primăria Municipiului București nu va organiza anul acesta spectacole de Revelion. Primarul General, Nicușor Dan, a explicat că noile condiții de participare la evenimente publice au fost anunțate la începutul lunii decembrie, ceea ce înseamnă că nu a mai fost timp pentru organizarea acestora.

Revelionul se ține în Parcul IOR

Primarul General a mai declarat că operatorii privați care doresc să organizeze spectacole de Anul Nou o pot face, după plata taxelor necesare și conform legislației în vigoare”, a transmis Primăria Capitalei, potrivit DCNews.

Totuși, în oraș va fi organizat un concert de Revelion, în Sectorul 3. Spectacolul va avea loc în Parcul IOR. La acest eveniment pot veni cetățeni din tot orașul, iar autoritățile recomandă participanților să poarte măști de protecție pentru că se așteaptă la aglomerație.

author avatar
Andreea Vlad
292 afisari

2 COMENTARII

  1. Nicule pai unde sa se distreze si copii i aia? Aia nu aia nu blocuri jos caldura nu apa nu; apa calda ioc Untold nu de rev apoi saie tantițäta Gabita ca nu e familie si natalități, pai pe unde sa faci? Fac in sens de engleza.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger