AcasăNews”Fantoma albă” continuă să bântuie Jandarmeria

”Fantoma albă” continuă să bântuie Jandarmeria

”Omul în alb”, supărat că a fost detașat la Cernavodă să apere Centrala

 

”Omul în alb”, coordonatorul intervenției jandarmilor din 10 august la protestele din Piața Victoriei, colonelul Cătălin Paraschiv, bântuie Jandarmeria. Așa cum titra în exclusivitate ziarul Național, șeful operativ al manifestațiilor a fost tras pe line moartă și dus la ”cimitirul elefanților”. Pe de altă parte, acesta a reacționat și a dat în judecată instituția pentru că a fost detașat la Centrala nucleară de la Cernavodă.

”Omul în alb”, supărat că a fost detașat la Cernavodă să apere Centrala

Dosarul a fost înregistrat la începutul lunii la Tribunalul București, la Secţia a II-a Contencios Administrativ şi Fiscal, ”Fantoma albă” contestând un ordin din luna septembrie prin care s-a decis mutarea lui la Centrala nucleară Cernavodă, pentru a se ocupa de paza acesteia. Ar fi putut să considere ca o onoare decizia celor din MAI, doar că Paraschiv s-a supărat și a contestat hotărârea. Amintim că fostul ministru de Interne, Carmen Dan, propusese înaintarea în grad a colonelului, însă președintele Klaus Iohannis a precizat că așteaptă decizia instanței privitoare la protestele din 10 august. Mai multe dosare penale sunt pe mesele procurilor militari sau ale celor care investighează cauzele care îi privesc pe demonstranții din acele zile fierbinți. Totodată, așa cum ziarul Național a scris în exclusivitate, Cătălin Parachiv este singurul ofițer dintre toți cei care au condus atunci intervenția din Piața Victoriei, care nu a fost pus sub acuzare de procurorii militari în dosarul violențelor din 10 august. Ofițerul spune că a fost detașat abuziv, iar la sfârșitul săptămânii trecute a depus cererea de chemare în judecată. Colonelul Cătălin Paraschiv, comandantul Brigăzii Speciale de Intervenție „Vlad Țepeș”, a ieșit în evidență la mitingul diasporei pentru că nu a fost îmbrăcat în uniformă, ci în alb, iar la gât purta o eșarfă. Acesta activează de 28 de ani în Jandarmerie.

author avatar
Ramona Feraru
758 afisari

5 COMENTARII

  1. Cuvântul MARȘ este un cuvânt militar, folosit în instituțiile militare. MARȘ la Pensie.

  2. Se intoarce roata „Para”! Cati ai „matrasit” tu de la BSIJ pentru ca nu se ridicau la nivelul tau de „inteligenta 0″. Ti-a predat Balint niste lectii de preamarire si stapanire pe viata a comenzii brigazii!? Cand iti bateai joc de niste oameni, vreo 3-4 adjuncti, vreo 2-3 comandanti de batalioane, sefi de stat major de brigada si batalioane, sefi de serviciu, ofiteri sau simpli subofiteri, nu te-ai gandit ca asa cum iti asterni, asa dormi!? Ai dat in judecata Jandarmeria Romana ca te-a detasat. Daca te dadeau pe tine in judecata pentru cate abuzuri in serviciu ai facut, infundai puscaria. Daca ai fi avut un pic de creier ” Excelenta” ( cum iti place tie sa te auzi) ti-ai fi dat seama cate drame ai creat unor cadre din BSIJ a caror simpla vina era ca nu pot fi la fel de pupincuristi, betivi si ipocriti ca tine si ca „sefu” Balint, curve care au batut oameni nevinovati in functie de interesele de moment ( Pahontu, PDL, PSD, etc. stiti voi mai bine ).

    • Si daca stiai/știați toate astea despre nulitatea asta de paraschiv si balint(De acord cu tine cu tot ce ai scris) de ce nu ati reacționat precum militarii și să-i faceti una cu pământul?! De ce au fost lăsați să distrugă o întreagă unitate?! Doar pentru ca erau ținuți în brațe de jigodia de antonescu si alti penali din sistem??? Trebuia dus lucrul pina la capăt și puși unde le era locul. Asa bețivul infractor balint a ajuns general( de carton) si acest parlit analfabet paraschiv a ajuns sa comande o unitate de „elită”, ditamai comandantul de brigadă dintr-un… licențiat la 30 de ani la bioterra – scoala retardatilor! Urata poveste! Pe lângă ăștia doi, balint l-a uns pe cucos(campionul lingailor din jandarmerie) director la dgjmb, de unde a fost, ulterior, uns, tot pe baza limbilor date în anusurile unora dintre suspusi(carmencita secretaruta de videle) inspector general. De unde a băgat jandarmeria în gunoiul istoriei cu 10 aug si tot ce au produs cu echipa lor de avortoni semiprofesionisti… numai asa a putut să răsară un alt bou de mare clasă precum florea sa puna moț la rahatul puturos creat de „inaintasii” ilustri… te mai miri ca gunoiul ala de la BAD era maestru în călătorie?!! O ghenă e totul …

  3. Când ești Militar adevărat nu mergi la serviciu în pijama albă cu puțin maro la spate.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger