AcasăNewsFanii se pregatesc de derby-ul Steaua-Dinamo. Meciul aduce restrictii in zona Arenei...

Fanii se pregatesc de derby-ul Steaua-Dinamo. Meciul aduce restrictii in zona Arenei Nationale

In timp ce suporterii celor doua eterne rivale, Steaua si Dinamo, fac ultimele pregatiri pentru a-si sustine cat mai bine, din tribunele Arenei Nationale, favoritii la derby-ul din aceasta seara, bucurestenii trebuie sa stie ca, in mai putin de o jumatate de ora, vor intra in vigoare restrictiile rutiere in zona stadionului.

Atat fanii dinamovisti, cat si cei stelisti se inderapta catre stadion, accesul spectatorilor facandu-se de la ora 18.30 incepand. Trebuie avut in vedere faptul ca, desi meciul va incepe la ora 21, circulatia rutiera in zona Arenei Nationale va fi restrictionata, progresiv e drept, incepand cu ora 18, ca urmare a unei decizii luate inca de zilele trecute de catre responsabilii in materie, pentru a se asigura ca nu vor fi probleme in perimetrul stadionului.

Din cate anunta recent Brigada Rutiera, restrictiile se vor impune autoturismelor pe urmatoarele artere: Str. Maior Coravu; Str. Vatra Luminoasa intre sos. Mihai Bravu si Bd. Pierre de Coubertin; Bd. Pierre de Coubertin intre Str. Vatra Luminoasa si intrarea in stadion; Str. Tony Bulandra, intre Str. Vatra Luminoasa si rond Str. Maior Coravu; Str. Sergent Vasile Serbanica, intre Bd. Basarabia si zona de acces Arena Nationala. Soferii sunt sfatuiti sa aleaga urmatoarele rute ocolitoare Sos. Mihai Bravu – sos. Iancului – sos. Pantelimon; bd. Unirii – bd. Basarabia – bd. Chisinau – bd. Pantelimon si sunt informati ca restrictiile se vor mentine pana la plecarea spectatorilor de la stadion.

De asemenea, bucurestenii trebuie sa stie si faptul ca mijloacele de transport in comun care circula pe Strada Vatra Luminoasa (troleibuze sau autobuze) si care au capat de linie in rondul de pe Bulevardul Pierre de Coubertin vor fi deviate pe Str. Tony Bulandra.

50 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger