AcasăNewsFanii lui Bute, "la papion din respect pentru campion" - GALERIE FOTO

Fanii lui Bute, „la papion din respect pentru campion” – GALERIE FOTO

Inocentiu Voinea si sustinatorii "la papion", alaturi de Lucian Bute

Lucian Bute a fost intampinat, luni, la intoarcerea in Romania dupa meciul de la Nottinghanm, de un grup de sustinatori „la papion”, in frunte cu jurnalistul Inocentiu Voinea. Mesajul lor a fost unul de suflet pentru campionul Bute: Lucian a pierdut centura IBF, dar nu si respectul celor care cred in el.

Inocentiu Voinea si sustinatorii "la papion", alaturi de Lucian Bute

Lucian Bute are o multime de fani in Romania, care ii sunt alaturi si la bine, dar si dupa o infrangere. Au demonstrat-o, luni, un grup de tineri purtand camasi albe si cu papion, care au tinut sa fie prezenti la aeroportul Otopeni, la revenirea pe taram romanesc a boxerului.

Inainte de a urca in Rolls Royce-ul care il astepta, Lucian s-a oprit in dreptul grupului de tineri imbracati la papion, care au afisat un banner cu textul „Ai pierdut doar o centura, dar nu si respectul nostru”. Lucian ii salutase, zambind, inca de cand a sosit la pupitru, in fata camerelor jurnalistilor prezenti la aeroport.

„Am venit <<la papion>> din respect pentru campion” a spus liderul grupului, Inocentiu Voinea, in timp ce ii oferea lui Bute un urias buchet de trandafiri alb-verzui.

Jurnalistul Inocentiu Voinea a lasat pentru o zi campania electorala in care este angajat pentru ocuparea unui post de consilier local din partea PDL, in echipa lui Liviu Negoita, pentru a-si intampina prietenul si pentru a-l imbarbata in aceste momente de cumpana ale carierei sale.

De altfel, in cadrul conferintei de la aeroport, Lucian Bute a tinut sa le multumeasca tuturor celor care au crezut in el si i-au trimis mesaje de incurajare dupa infrangerea din meciul cu Carl Froch. Mai mult, Lucian a spus ca are puterea sa revina, doar ca vrea sa se odihneasca o perioada, inainte de a lua o decizie.

[nggallery id=251]

author avatar
National
598 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger