AcasăNewsFanii plâng moartea actriței Edith Gonzalez

Fanii plâng moartea actriței Edith Gonzalez

La scurt timp după ce vestea pierderii actriței de origine mexicană, Edith Gonzalez, s-a răspândit, fanii din întreaga lume i-au lăsat mesaje triste de condoleanțe. Multora nu le vine încă să creadă că frumoasa actriță nu mai este printre noi.

Edith Gonzalez Sursa foto Twitter

Redăm o parte dintre sutele de mesajele ce au împânzit contul de socializare al actriței: “Mă doare foarte mult vestea! Erai o femeie care transmitea atât de multă pozitivitate și bucurie… Condoleanțe familiei”, “Te admir pentru modul în care ți-ai trăit viața și sper că oriunde te-ai afla ți-ai găsit pacea în locul fără durere și griji”, “Odihnește-te în pace, frumoaso!”, “Îl rog pe Dumnezeu să fie o miciună! Nu se poate să fie adevărat”, “Odihnește-te în pace! Ne vom aminti mereu de tine”, “Edith, ființă frumoasă! De azi, ești lumină”, “Zbor lin, Edith! Ai luptat cu toată inima ta! Odihnește-te în pace”.

Edith Gonzalez a murit joi într-un spital din Ciudad de Mexico, unde urma un tratament pentru cancer ovarian, boală care recidivase. Presa din Spania susţine că familia ar fi decis deconectarea actriţei de la aparatele care o ţineau în viaţă.

Aceasta a fost diagnosticată cu cancer ovarian în 2016 şi a suferit mai multe operaţii prin care i-au fost extirpaţi ganglionii limfatici, uterul şi ovarele.

Celebra actriţă şi-a început cariera încă din copilărie, ea debutând în telenovele la doar 4 ani. A cunoscut succesul cu „Los ricos tambien lloran/Şi bogaţii plâng“ şi cu „Corazon salvaje/Inima salbatică“.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
360 afisari

3 COMENTARII

  1. Se plînge mortul iar moartea lui se DEPLÎNGE, jalnicilor făcuți ziarici din labă, direct în palmă. Cum dreacu’ ați ajuns să scrieți la ziar, frate?!?!

    • deplânge vt [At: I. NEGRUZZI, S. III, 399 / Pzi: deplâng / E: de4 + plânge cf fr déplorer] 1 A simți milă, părere de rău față de cineva sau de ceva. 2 A găsi, a socoti pe cineva vrednic de compătimire.

      Anonim ai fost, oligofren ai rămas.

  2. Păi, bă, Vită! E limpede ca ai rămas la abecedar. Ceea ce scremuși nu mă contrazice cu nimic, dimpotrivă, dobitoaca dracului! Marș la coteț și nu mai lătra, muci!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger